Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdnétek kövér csajjal?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek kövér csajjal? De nem pivit hanem már nagyon kövérrel (120kg+)? Milyen egyáltalán, ha esetleg van tapasztalat? 21F

Figyelt kérdés
Igazából tűzoltás lenne.Normális esetben eszembe sem jutna, de régóta megbeszéltem vele, hogy egyszer ott alszom,de mindig elállok a dologtól, mert...na talán érthető:D Lehetne kellemes csalódás is akár?

2015. máj. 29. 01:47
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Hát végülis hagytam a fenébe. Úgy éreztem ez a legjobb. Bár igen diszkrét volt és sosem derült volna ki, ápolt volt meg minden, de nem volt gusztusom:D
2015. jún. 4. 22:54
 32/38 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is jobb így.
2015. jún. 4. 23:48
 33/38 A kérdező kommentje:
Persze bennem volt, hogy pi*a-pi*a, meg a szokásos ilyenek,de....nem :D Utólag nem tudom, hogy fogtam volna fel...Azért kösz azoknak akik lebeszéltek:) Most menjetek vígasztaljátok meg a csajt, hogy mér erre sem kell senkinek:D
2015. jún. 4. 23:52
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg, mennyire ápolt igényes önmagára.

Egy gazella testalkatú nő is lehet baromi igénytelen önmagára. Na persze nagyon buta is.

Összképet kell nézni nem csak azt ami szemmel érzékelhető.

Ez az én véleményem 30 feletti férfiként.

Ettől függetlenül mindenki másra vágyik.

2015. jún. 23. 20:36
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Én ebben a hekyzetben a mellére fektetném a hangsúlyt. Az tuti nagy. A hájjal meg ne foglalkozz (am ugyan olyan a tapintása mint egy mellnek, ugyanis mind 2 zsírszövetekből áll 😊)
2015. júl. 14. 15:24
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez rohadt bunkóság volt. Tuti rengeteget bőgött e miatt, akár milyen vidámnak tűni. Tuti szarul esett neki 😕😕😕
2015. júl. 14. 15:26
 37/38 anonim ***** válasza:
11%
75kg fölött nekem sok az ilyen nő , én 75ig latom vonzónak. Neked ha nem baj hogy akkora akkor nyugodtan feküdj neki.
2015. aug. 15. 18:16
 38/38 anonim ***** válasza:
75%
WoW mekkora kocsog vagy! :D " Most menjetek es vigasztaljatok meg... " Am orulok a jobbik lehetoseget valasztottad. Egyikotoknek sem lett volna jo.
2016. szept. 23. 02:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!