Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mi ez a nagy "análundo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi ez a nagy "análundor"? F/20

Figyelt kérdés

Nagyon sokan (szerintem pont azok akik nem próbálták) úgy beszélnek róla, mint ha valami szörnyűség lenne..

Meg ilyen-olyan rossz a lánynak..

Persze, hogy rossz.. Ha nem ért hozzá a srác..

A lányokat akikkel csináltam soha nem volt gond, mert úgy ellazítottam őket.. Sőtt! Utána ők kérték!

Ti nem tudjátok, hogy van egy pont ott is, ami izgató hatással van rátok?:P

ti rutinosabb lányok ti ezzel hogy vagytok??

2015. máj. 21. 01:10
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
100%
én szeretem, de van akivel csináljam
2015. máj. 21. 01:14
 2/59 A kérdező kommentje:

Jaaa ez nem az a fajta kérdés..:D

csak ezek a nagy szörnyülködések..:D

milyen kis puhány pasijuk lehet az ilyeneknek..

2015. máj. 21. 01:19
 3/59 anonim ***** válasza:
43%
A fartúrás legfeljebb a b..iknak való.
2015. máj. 21. 01:30
 4/59 A kérdező kommentje:

Hoppá.

Egy kis homofóbia.. Análundorral keverve.

Csak nem rejtett melegség?:D

2015. máj. 21. 01:33
 5/59 anonim ***** válasza:
93%

En ugy vagyok vele hogy mindennek megvan a maga helye. A penisze pedig a vagina es nem a vegbel nyilas. A fulnel is vannak ingerpontok, a nyaknal es a hason is. Szerintem az igazan ugyes ferfinak nem kell a seggemben matatnia semmivel ahhoz hogy a csucsra ropitsen ha ott lesz szuksegem arra hogy valaki tevekenykedjen az valoszinuleg az urulogus lesz.

18/L

2015. máj. 21. 01:44
 6/59 anonim ***** válasza:
79%

4

Ez nem homofóbia.A b..ik nak csak ez a lyuk jut.Nem tudnak mást dugni.

-------

2015. máj. 21. 01:45
 7/59 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom, nem arra való, viszonozni nem lehet.

Másrészt nem értem, hiába ha lánnyal csináljátok is nincs bennetek homo gondolat, hogy éppen mit csináltok?

Harmadrészt pedig az análról mindig a börtönök borzasztó oldala jut eszembe, nem kell magyaráznom szerintem miért, de ez annyira nem is érdekes.

Inkább csak annyit mondanék, hogy a büdös életbe nem fogom felfogni azt, hogy mi a fenéért izgató számotokra a segglyuk hm? 21L

2015. máj. 21. 01:47
 8/59 anonim ***** válasza:
92%
Az 5-ös amúgy nagyon jól leírta!
2015. máj. 21. 01:49
 9/59 anonim ***** válasza:
97%

Ha neked minden partnered vágyott rá és élvezte, akkor miért zavar, hogy számodra ismeretlenek nők közül sokakat egyáltalán nem vonz valamilyen okból, függetlenül attól, hogy próbálták-e vagy sem?

"Nagyon sokan (szerintem pont azok akik nem próbálták) úgy beszélnek róla, mint ha valami szörnyűség lenne.."

Azért gondolom azokat a kérdéseket és hozzászólásokat, amikben leírják, hogy az anális szex következtében aranyerük, vagy az orvosi kezelés ellenére hetek óta nem gyógyuló anális fisszúrájuk lett, ami miatt kínszenvedés minden székletürítés, nem azok írják, akik soha nem próbálták.

Téged egyébként minden barátnőd kényeztetett análisan felcsatolható pénisszel?

2015. máj. 21. 01:57
 10/59 A kérdező kommentje:

3#

Ne úgy képzeld már el, hogy akinek ez bejön.. Akár csaj vagy fiu nonstop ezt csinálják. Pár hetente egy levezetés.. Kiegészítés..

5# de igen. Odaképzelem, hogy bentvagyok egy zárkában és a zacsim neki csattog egy másik izzadt zacsinak.

Hmmm finom.

Najó akkor innentől nemcsinálom és lecseszem az exeket, hogy miért tetszett nekik..:D

Timeg azzal a szájjal adtok puszit a rokonoknak amiben nemrég másnak a szerszáma volt..

Ezis beteg ha belegondoltok.

A szex egy undoríto dolog.

De ez van.

Valahogy mindig olyan lányokat fogtak ki akik nem köpték ki, nem fujjogtak semmin..

Hiszen nem is ez a lényeg:)

2015. máj. 21. 01:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!