Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mi ez a nagy "análundo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi ez a nagy "análundor"? F/20

Figyelt kérdés

Nagyon sokan (szerintem pont azok akik nem próbálták) úgy beszélnek róla, mint ha valami szörnyűség lenne..

Meg ilyen-olyan rossz a lánynak..

Persze, hogy rossz.. Ha nem ért hozzá a srác..

A lányokat akikkel csináltam soha nem volt gond, mert úgy ellazítottam őket.. Sőtt! Utána ők kérték!

Ti nem tudjátok, hogy van egy pont ott is, ami izgató hatással van rátok?:P

ti rutinosabb lányok ti ezzel hogy vagytok??

2015. máj. 21. 01:10
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:

De amúgy az, hogy egy csaj jetente mással megy haza a buliból azzal nincs baj ugye???

Persze hogy nincs.

Pff

2015. máj. 21. 19:38
 52/59 anonim ***** válasza:
48-as értem. Neked ez az anál nem jön be és te nem ítéled el ha másnak bejön akkor senki nem veti a szemedre. Én így nem lehettem a te párod. Te lehet hogy másban többet adsz egy férfinek. Ettől még egy férfi szeretni fog mert te szeretni fogod az ő testét és mindenét. Van aki még extrémeb szexet kedvelnek. Ha elmondanák biztos sokaknak égnek állna a haja. De mindenkinek az a jó ha boldog. Megkaphatja amit kíván.
2015. máj. 21. 19:42
 53/59 A kérdező kommentje:

Jólvan.. Igazatok van..

Bevallom, beteg vagyok..

Ez egy gyerek kori trauma eredménye..

Még az általánosban történt.. Hogy a lány padtársam fingott egy hatalmasat és rámfogta..

Mindenki úgy csúfolt hogy a fingós..

Ekkor megesküdtem.. Hosz szétkapok minden női seglyukat ami valaha elém kerül..

Neharagudjatok..:'((

2015. máj. 21. 19:51
 54/59 anonim ***** válasza:
2015. máj. 21. 19:59
 55/59 anonim ***** válasza:
100%

# 50

Nekem heteroszexuális nőként egyrészt se a homoszexualitással nincsen problémám - mint ahogy semmilyen más szexuális orientációval sem, - mert szerintem nem kell határtalan érzelmi intelligencia és logika ahhoz, hogy az ember belássa, hogy ők sem úgy választották, hogy kihez vonzódnak, mint ahogy én sem azt, hogy a férfiakhoz, és - még ha esetleg netalán akarnák is, akkor is annyi esélyük lenne arra, hogy változtassanak ezen, mint ha én határoznám el, hogy ezentúl nem a férfiakhoz, hanem a nőkhöz vonzódom szexuálisan, másrészt azzal sincsen semmi bajon, hogy ki hogyan viszonyul az anális szexhez, sem semmi mással, amit más a hálószobájában csinál, amennyiben nem árt másoknak és nem korlátozza őket a szabad akaratukban.

Ha már többször leírtad, hogy téged mi szórakoztat, én is leírom: engem az, hogy ellentmondasz saját magadnak, és másokat kritizálsz azért, amit te (is) teszel.

Még egy dolog: sem a személyeskedéssel, sem mások szavainak kiforgatásával nem tudod elterelni a figyelmet arról, hogy nem válaszoltál azokra a neked feltett kérdésekre, amik próbáltak tükröt tartani eléd azzal kapcsolatban, hogy bizonyos dolgokban mennyire nem vagy következetes a saját logikádhoz, elveidhez, illetve elvárásaidhoz.

(Ettől függetlenül a tükröt nyugodtan lehet rugdosni. :-)

2015. máj. 21. 20:04
 56/59 A kérdező kommentje:
Jólvan. Téged is szivesen segbeduglak ha ennyire szenvedsz miatta.
2015. máj. 21. 20:17
 57/59 anonim ***** válasza:

56

Dugd seggbe magad,érezd a gyönyört:

[link]

2015. máj. 21. 20:28
 58/59 anonim ***** válasza:
100%

# 56

Erre annyi esély van, mint arra, hogy holnap felhívjanak a NASA-tól, hogy sürgősen szükségük lenne egy jó asztrofizikusra, és rám gondoltak.

Szenvedni meg nem szenvedek, és egyre jobban szórakoztat, ahogy "érvelsz". :-)

2015. máj. 21. 20:43
 59/59 A kérdező kommentje:

Ember..:D

olvass már vissza..

Elpofáztam már, hogy ez már rég csak trollkodás..:D

ki a vicces?:D én irkálom a fasságokat unalmamba ti meg itt fröcsögtök rajta..:D

2015. máj. 21. 23:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!