Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mi ez a nagy "análundo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi ez a nagy "análundor"? F/20

Figyelt kérdés

Nagyon sokan (szerintem pont azok akik nem próbálták) úgy beszélnek róla, mint ha valami szörnyűség lenne..

Meg ilyen-olyan rossz a lánynak..

Persze, hogy rossz.. Ha nem ért hozzá a srác..

A lányokat akikkel csináltam soha nem volt gond, mert úgy ellazítottam őket.. Sőtt! Utána ők kérték!

Ti nem tudjátok, hogy van egy pont ott is, ami izgató hatással van rátok?:P

ti rutinosabb lányok ti ezzel hogy vagytok??

2015. máj. 21. 01:10
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:

Hatalmas tanulságok derültek ki nekem ebből az egészből..

De tényleg:D

élmény volt gyerekek!!

És gratulálok mindenkinek, hogy munkaidőben volt idejük ekkora monológokat írni:D

ez már oldalakkal ezelőtt el lett baszva egyébként is.

Egy mondatot 20 féle képpen értelmeztetek és a semmire jöttek a reakciók.

Érdekes egyébként így végig olvasni.

Jobban megköveztetek mint egy meleget. Vagy mint azt a palit aki ki akarja próbálni, hogy egy punciba 2 dákó.

Na az a meleg élmény:D

be kell valjam. Volt az írásaimban gúnyos, szándékos provokáció:D

amik annyira nevetségesek voltak, hogy nem gondoltam, hogy ti,

önjelölt pszihológusok, szent és sérthetetlen egóval komolyan vesztek..:D két dolgot lehet..

Jelenteni.. Vagy levonni a tanulságokat, hogy miért ilyen a társadalmunk. Sokféle embertipus hozzászólt és azthiszem sokmindenkit elszórakoztattunk:)

De én befejeztem:D

sziasztok!! Megyek és ráülök egy kerítés oszlopra!!:D

2015. máj. 21. 13:09
 42/59 anonim ***** válasza:
Én imádom az anált ! L
2015. máj. 21. 13:16
 43/59 A kérdező kommentje:

A hálószobája mindenkinek a saját ügye!! Csak két emberre tartozik! Kivételes esetekben többre.. De ne menjünk bele:D

ti pedig álljatok le a sok Csernusdoki videó nézegetéssel!! Rettentő sarkalatosan, láthatóan de indokolatlanul zaklatottan írtatok és ítéltetek. Ez esetben már átment kabaréba a dolog..

De ki tudja, hogy vajon hány rossz tanácsot adtatok.. Hány lelkironcsot csináltatok ezzel gondolkodásmóddal..

Béke!:)

Doktorok.. Doktorok mindenhol..:D

2015. máj. 21. 13:19
 44/59 anonim ***** válasza:
2015. máj. 21. 13:25
 45/59 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a 39-eshez.

Illetve Te próbáltad már úgy, hogy neked csinálják? Ha nem próbáltad még Te sem magyarázhatsz afelől, hogy a nőknek mi a baja vele, hiszen Te sem tudod milyen!

És anonim oldalon bármit lehet írni, lehet egy nő sem engedte neked és csak itt pampogsz, hogy mi a bajuk vele, mert meg vagy sértve. Ha annyira élvezte volna veled olyan sok nő az anális szexet (és még kérték is hűha fokozás is van) ilyen kérdést nem tettél volna fel.

2015. máj. 21. 17:08
 46/59 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

A hálószobája mindenkinek a saját ügye!! Csak két emberre tartozik!"

Ja, pont így van, szóval neked mi közöd hozzá, hogy más miért nem szereti? Beszéld meg az aktuális pároddal a hálószobában! Ja de az meg úgyis szereti, sőt kéri is! (hahahahah)

2015. máj. 21. 17:19
 47/59 anonim ***** válasza:
45_-ös én írtam a 40-est. Olvasd el!
2015. máj. 21. 18:07
 48/59 anonim ***** válasza:

Igen és?

Én is tiszteletben tartok mindenkit, a válaszom a kérdező felé irányul, mivel láthatólag nála ez nem így működik.

Én örülök, ha van olyan, mint Te vagy, aki ha nemet mond erre a nő elfogadja. Ez lenne a természetes.

Ne akarja nekem megmondani egy férfi, hogy nekem mi a jó, úgy, hogy neki sincs róla fogalma. Ezen van a hangsúly.

Neked olyan párod van, aki szintén benne van a dologban, tudjátok mi kell a másiknak/egymásnak, mi a másik igénye, így ez a probléma észbe sem jut.

"..hölgyek akiknek ez nem izgató nem vagytok semmiért elítélve."

Így kéne lennie, de sajnos, nem minden férfi gondolkodik így.

2015. máj. 21. 18:18
 49/59 anonim ***** válasza:

Kérdező, ma 01:10-kor:

Lányok! Mi ez a nagy "análundor"?

Kérdező, ma 13:19-kor:

A hálószobája mindenkinek a saját ügye!! Csak két emberre tartozik!"

Jól sejtem, hogy a szőke nős és a női logikáról szóló vicceken azért te is jól szórakozol? :-))

2015. máj. 21. 19:21
 50/59 A kérdező kommentje:

Tényleg viccesek vagytok:D

már ott tartunk, hogy egy homoszexuális állat vagyok aki mindenkit kötelezne erre..:D

Elmentek már tényleg a csába

2015. máj. 21. 19:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!