Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, külföldi fiúkkal hamarabb lefeküdtök?
Figyelt kérdés
gondolok itt arra, hogy úgyis visszautazik a saját országába, többé nem kerül képbe, nem tud bekavarni a továbbiakban semmiben, stb.2015. máj. 20. 21:45
3/17 anonim válasza:
Hát... egyszer lett volna rá lehetőségem. Nem éltem vele, de annyira nem bánom. Túl kevés ideje ismertem és csak levelekből.
4/17 anonim válasza:
Fele annyit kell tenniük mint nekünk...
5/17 anonim válasza:
Igen. Velük nem baj ha elsieted a dolgokat, mert úgyis elmegy, nem lesz kapcsolat.
Hosszútávra egyértelműen magyar fiút keresek, akivel van idő rendes kapcsolatot kiépíteni, beszélgetni, szerelmesnek lenni, és nem csak egymásnak esni két-három nap/találkozás után.
L
6/17 anonim válasza:
Csak nézz körül a Szigeten, a külföldi csávók sokkal népszerűbbek.
8/17 A kérdező kommentje:
gondolok itt egy példára:
1.eset: pl buliban bejövős külföldi srác, 2 nap múlva utazik vissza, rád nyomul, te is ráizgulsz a dologra.
2.eset: minden ugyanaz, de a srác magyar, egy városban laktok, stb.
első esetben nagyobb az esélye a srácnak?
2015. máj. 20. 21:56
9/17 anonim válasza:
Másodikat választom a külföldit inkább kihagyom,menjen haza ahonnan jött:D
10/17 anonim válasza:
1. esettel volt dolgom, mégse mentem bele, annyi plusszal, hogy pár levelet már váltottam vele.
#3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!