Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, külföldi fiúkkal hamarabb lefeküdtök?
Figyelt kérdés
gondolok itt arra, hogy úgyis visszautazik a saját országába, többé nem kerül képbe, nem tud bekavarni a továbbiakban semmiben, stb.2015. máj. 20. 21:45
11/17 anonim válasza:
Ellenkezőleg, inkább "visszavet", pont azért, mert úgyis visszamegy... Egy esetleges távkapcsolat megalapozásához min 2 hét kell (legalábbis nekem), ha ennél kevesebb időt tudunk együtt tölteni, akkor felejtős, akármilyen vonzó is a férfi. (Akkor a szex inkább egy második út alkalmával jöhet szóba, ha van olyan fontos az ismeretség, hogy legyen második találkozás.) Sosem feküdnék le olyannal, akinek a későbbi felbukkanása zavarna, és valamiért nem tudnám / akarnám vállalni. Az összes exemmel jóban vagyok.
14/17 anonim válasza:
Én csak külföldivel megyek bele egyéjszakás kalandokba mégpedig azért mert a külföldiek ezerszer jobban néznek ki mint a magyar fiúk. Nyilván általánosítás de ha elmegyek bulizni a hely legjobb pasijai mind külföldiek. Utálatos egy dolog:D Ha párkapcsolatot szeretnék akkor persze magyar fiúkkal ismerkedem, hogy ne utazzon el. De ilyenkor nincs egyből szex, ráérünk azzal:)
17/17 anonim válasza:
Szóval -értékelve az őszinteséget-, akkor mi van, ha véletlenül
a lefekvésből terhesség lesz?
Alapból abortusz? Örökbeadni az akármilyen gyereket?
Felelőtlenség a köbön.
Vajon ez a neveltetéstől függ-e? Kérdezem ezt a válaszolóktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!