Milyen külföldi oldalakról éri meg rendelni?
Az "Ár-érték arány? strapabírósás? megbízhatóság?" az adott márkára vonatkozik, először azt kellene eldöntened, hogy milyen márkású dolgokat akarsz rendelni, aztán az adott termékre rákeresve megtalálhatod, hogy melyik webshop a legolcsóbb.
Mo-on is javarészt külföldi termékeket értékesítenek, szóval attól az adott termék nem lesz másabb, hogy nem a magyar, hanem az amerikai weboldalról rendeled meg, csak esetleg az ára más (a posta viszont jóval több).
2015. máj. 20. 16:50
2/12 A kérdező kommentje:
Nekem a márkásság annyira nem fontos, Magyarországon is több helyen néztem, de sajnos egy csomó minden van ami nem beszerezhető vagy nem olyan jó minőségű és mindenből (itt a kifejezetten western dolgokra értem) nagyon kicsi a választék.
Sajnos az ár-érték arányt nagyon lerontja a postaköltség. Ha nem vagy márkasznob, a román bőrdíszművesek még a seggedet is kinyalják annyiért, mint egy amerikai cucc + a postája.
2015. máj. 20. 20:20
Az lehet, de az amcsi cuccról kap számlát, garanciát (jó márkáknál sokszor életfogytig, de legalábbis 5-10-20 évre).
Én a helyedben megkérdezném azokat a webshopokat, ahol fogalmazzák az adott márkát, hogy a termékből, ami neked kell, de nekik nincs, tudnának-e neked rendelni és mennyiért.
A másik az e-bay, ha használt is megfelel.
2015. máj. 20. 20:26
Én a kraemerből (német bolt) rendeltem már angol felszerelést , teljesen elégedett voltam, 10 euró a szállítás, hamar itt is volt.
2015. máj. 20. 22:05
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! A krämert én is néztem mert nagyon tetszenek az ismerőseim cuccai amiket ott vett. Az e-bayen is gondolkodtam már,de kicsit félek attól, hogy elveszi amit rendelek és egy 150-200 000 -s nyereg azért fájna, ha elveszne...
nem veszik el és az e-bay vállal rá garanciát, tehát kártalanítanak, ha átvernének!
2015. máj. 22. 00:30
Ja, még egy fontos dolog. Ha Amerikából rendelsz drága cuccokat, arra a postaköltségen kívül még a vámot és az áfát is rábasszák idehaza, ezt is vedd figyelembe! Nagyon könnyen megeshet, hogy többe kerül a leves, mint a hús!
2015. máj. 22. 13:20
Csak egy kérdés: 150-200 ezres (vagyis nem túl drága) új nyerget miért szeretnél külföldről vásárolni? Ennyiből egy jobb minőségű használt nyerget kapsz itthon, amit lóra próblhatsz, mert ha nem passzol, akkor az alakított nyeregre nem biztos, hogy lesz garancia, vagy ha eladnád, rengeteget buksz rajta. boltban pedig, ahogy már írtam, ugyan az van/ugyan az rendelhető.
2015. máj. 22. 22:19
10/12 A kérdező kommentje:
Ez most, csak egy példa volt, mert nyergem nyilván van már, de westernben rengeteg dologból nagyon kicsi a választék Magyarországon és miért ne rendelhetném meg rögtön én ha szükségem van rá, miért kell ezzel plusz még egy boltot megbízni?
Kapcsolódó kérdések: