Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi ez a nagy "análundor"? F/20
Nagyon sokan (szerintem pont azok akik nem próbálták) úgy beszélnek róla, mint ha valami szörnyűség lenne..
Meg ilyen-olyan rossz a lánynak..
Persze, hogy rossz.. Ha nem ért hozzá a srác..
A lányokat akikkel csináltam soha nem volt gond, mert úgy ellazítottam őket.. Sőtt! Utána ők kérték!
Ti nem tudjátok, hogy van egy pont ott is, ami izgató hatással van rátok?:P
ti rutinosabb lányok ti ezzel hogy vagytok??
#10: Szerintem iszonyatosan rosszul látod a dolgot, de mindegy, a te véleményed... Eleve nem értem, hogy lehet a szexre azt mondani, hogy undorító. Inkább egy csodálatos dolog, ha mindkét fél szereti egymást és odafigyel a másikra! Elég éretlenül fogod fel ezt szerintem.
Ami pedig az anált illeti, egyetértek teljes mértékben az ötössel, nagyon jól leírta!
18/L
Utolso:D
Ezis olyan dolog, hogy ha hülyén csinálják persze, hogy baj van..
Kérdésedre válaszolva: nem. Azért ennyire beteg nem vagyok.
Ismered a 0,5ös borospalackot?
Na azzal:D
Najó nehogy komolyan vegyetek mindent.
Énsem vettem komolyan, hogy le lettem melegezve.
Itt még mindig nem az a kérdés, hogy jó vagy nem..
Hanem a szemlélet..
Ti nők akik nem csináljátok vagy esetleg óckodtok tőle.
Abban a tudatban éltek, hogy ez a férfiak által kikövetelt, a nőket megalázó szörnyűség..
Igen.. A barátnőim többségével csináltuk. De egyszer sem vártam el vahgy erőltettem.. Ha egy kis kellemetlenséget is láttam a lányon akkor abbahagytam.. Annak ellenére, hogy legtöbbször ők kérték..
Mert elmondom mégegyszer.. Tessék utánaolvasni..
A kellemesen.. Ellazult állapotban.. Van egy idegvégződés a nőknél amit ha ingerelnek igenis élvezik..
engem már próbált ellazítani a párom, elég sok ideig csinálta, de nekem nem ment. nem azért mert béna, vagy nem figyel oda rám. egyszerűen nem volt jó, így nem akartam tovább lépni. minek erőltessem, ha van egy sokkal kellemesebb módja is a dolognak?
amúgy nem kell mindent feltétlenül kipróbálnod ahhoz, hogy tudd érdekel-e vagy sem. vagy élveznéd-e.
Az előbb meg lett mondva, hogy próbálták és durva aranyerük meg sebesedésük lett..:/
Mert a gyökerek szárazon, erőszakosan próbálkoztak.
De legalább megtudtam, hogy meleg vagyok.
A fél ország férfi társadalmával együtt..
Ebből mekkora análvonat lesz :P :D
17-esében van valami igazság.
A fenéken kimeneti nyílás van, nem bemeneti, tehát ha valami kifele jön, az kevésbé fáj, mintha be kéne valamit tuszkolni.
Amúgy én még nem próbáltam igazán, de majd eljön az ideje, de rendszer nem lesz belőle. Ujjal nekem is próbáltuk, a leglazultabb állapotomban, de egy kicsikét fájt, így ijedtem meg kissé, hogy rendesen akkor sokkal jobban érzem a fájdalmat.
Ha fájt, akkor nem lazultál el teljesen.
Ha igazán ellazulsz, akkor olyan simán becsusszan, mintha punciban csinálnátok. 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!