Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek kövér csajjal? De nem pivit hanem már nagyon kövérrel (120kg+)? Milyen egyáltalán, ha esetleg van tapasztalat? 21F
Figyelt kérdés
Igazából tűzoltás lenne.Normális esetben eszembe sem jutna, de régóta megbeszéltem vele, hogy egyszer ott alszom,de mindig elállok a dologtól, mert...na talán érthető:D Lehetne kellemes csalódás is akár?2015. máj. 29. 01:47
1/38 A kérdező kommentje:
Amúgy 32-33 éves kb...ez nem tudom hogy izgasson, vagy pont ellenkezőleg:)
2015. máj. 29. 01:51
2/38 Béla1977 válasza:
Csak ne üljön rád..Hátulról tömd meg..
3/38 A kérdező kommentje:
Ez a ne üljön rám ez vicc akar lenni, vagy tényleg rossz?:D Én sem vagyok kisdarab, mondjuk kövér nem vagyok, de elbírom:D Vagy csúnya látvány, feneke még tűrhetőbb lesz?Mi a jó egy ilyen nőben egyáltalán, mert sokan dícsérik az ilyent.
2015. máj. 29. 02:02
4/38 anonim válasza:
Alap esetben nemhiszem, de làttam már olyan lànyt ebben a kategóriàban akinél olyan erős szexuis kisugárzása volt, hogy ott azon nyomban letepertem volna függetlenül attól, hogy hàny kiló. Szóval pusztàn tűzoltàs céljàból nem, viszont ilyen kirívó esetben igen.
5/38 anonim válasza:
nem jó ötlet, hosszútávú következményei lesznek, nehogy azt hidd, hogy megelégszik azzal hogy csak tüzet oltanál
6/38 anonim válasza:
engem a sötétebb bőr taszítana az intim területen vagy környékén. úgy láttam olyan szokott lenni.
7/38 anonim válasza:
Utána rád fog szállni hogy vedd feleségül vagy öngyilkos lesz.
8/38 anonim válasza:
Egyszer próbáltam duci csajjal, mondván: egye fene, a luk az luk, de amint hozzáértem hájas testéhez, elfogott az undor. Többet ilyennel nem próbálkozom, nehogy rémálmaim legyenek. Amúgy meg úgysem állna fel...
9/38 anonim válasza:
Fúj, nem. Ha kicsit duci, az még határeset (sötétben), de 120+-os már erősen sertés kategória, fel sem állna nekem se, mire izgulnék fel, a zsírra?
10/38 anonim válasza:
Ha perverz kisugárzása van persze. Ha meg még jó szőrös a muffja akkor aztán 1000% :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!