Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "félnek" a férfiak a popsi lyuktól?
1. párkapcsolatomban az exem nagyon szerette a popsim, volt sok anál. Azóta néhány pasival jöttem csak össze, akár alkalmi szexre, akár párkapcsolatra, kerülték a popsi lyukam. Simogatták a fenekem, csapkodták, de a nyílást elkerülték. Miért?
Hogy utalhatnék rá, hogy szeretném, ha ujjaznák? Az nagyon hiányzik nekem. Az anált is szeretem, de anélkül kibírom, ujjazás nélkül nem.
L20
Amióta felfedeztem a nők ánuszát, azóta sokkal nagyobbakat élveznek.
Egyébként pedig láthatod, hogy megoszlanak a vélemények. Annyit tennék hozzá, hogy aki esetleg szereti, az nem feltétlen meri (mert mit szól a nő hozzá).
Nem kell arra utalni, inkább kérd meg rá.
Amúgy az a helyzet, hogy több olyan nő van aki nem szereti ezért sok pasi nem kockáztatja meg segglukat.
Én 69-es pózban még a nyelvem hegyét is beledugom.
Engem izgat az ilyesmi. Külön örülnék ha a barátnőm/alkalmi partnerem kérne hogy megujjazzam :D
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!