Srácok-férfiak: Ösztönösen melyik forma kombinációra gerjedtek be leghamarabb egy igazi nőn: nagy cici-kicsi popsi vagy pedig kis cici-nagy fenék?
Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 09:12
2/21 anonim válasza:
Kis cici-nagy fenék, de most egy olyan lány tetszik, aki nagy cici-kicsi popsi:P
3/21 anonim válasza:
Csak én vagyok úgy vele, hogy ez édes-mindegy? De, ha már így rákérdezel akkor kis cici, kis popsi.
4/21 anonim válasza:
Nagy cici, közepes fenék.
Az laposakat nem szeretem, és a nagy kuffer tényleg szexi csak azoknál általában minden nagy...
5/21 anonim válasza:
Kis cici-kis popsi. Nem ez a lényeg egy lányon, mindig először az arcát nézem, nem azt hogy milyen teste van. 18F
7/21 anonim válasza:
Kicsi feszes, formas cici vagy atlagos formas feszes cici illetve kozepes vagy nagyobb de szinten formas, KEREK pörge popsi.
8/21 Bisztriz válasza:
Nagy csöcs , Darázs derék és nagy segg az én kombinációm :))
9/21 anonim válasza:
Mindegyikre, meg nagy segg nagy mellre is gerjedek. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!