Srácok-férfiak: Ösztönösen melyik forma kombinációra gerjedtek be leghamarabb egy igazi nőn: nagy cici-kicsi popsi vagy pedig kis cici-nagy fenék?
Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 09:12
11/21 anonim válasza:
Ha nem abszolút lapos, akkor bármilyen kombó jöhet :P csak legyen formás mindenhol :D
12/21 anonim válasza:
És akinek meg nagy melle meg nagy cicije van,de nem kövér?
13/21 anonim válasza:
Na ezt jól leírtam a nagy fenék lett volna az eggyik! :)
14/21 anonim válasza:
mutasd mi van oszt majd meglássuk :D
15/21 anonim válasza:
Kis cici, nagy intelligenciahányados, nem ebben a sorrendben. :D
16/21 anonim válasza:
Mind a kettőre ha az arca is szép.
17/21 anonim válasza:
szerintem a legjobb ha van melle meg segge is!
18/21 anonim válasza:
Én a közepes cici - közepes popsi kombinációt választanám. De ha ezek közül akkor nagy cici kis popsi (vagy esetleg kicsi cici nagy popsi, ami nálam nem nagyon fog bejönni, mert cicis vagyok, szóval a popsinak nagyon formásnak kell lennie.)
20/21 anonim válasza:
A nagy mell jobban néz ki, de a kicsivel sincs problémám :)
a kis popsi jobb, mert akkor ha a csaj hason fekszik összezárt lábakkal, akkor is könnyű hátulról dugni;)
nagy popsinál nem igazán kényelmes ez már :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!