Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "félnek" a férfiak a popsi lyuktól?
Figyelt kérdés
1. párkapcsolatomban az exem nagyon szerette a popsim, volt sok anál. Azóta néhány pasival jöttem csak össze, akár alkalmi szexre, akár párkapcsolatra, kerülték a popsi lyukam. Simogatták a fenekem, csapkodták, de a nyílást elkerülték. Miért?
Hogy utalhatnék rá, hogy szeretném, ha ujjaznák? Az nagyon hiányzik nekem. Az anált is szeretem, de anélkül kibírom, ujjazás nélkül nem.
L20
2015. máj. 20. 16:38
1/22 anonim válasza:
Nők! Már az is baj, hogy találtál egy FÉRFIT?
2/22 anonim válasza:
Én csak azzal szoktam szexelni, akivel már mindent meg tudok beszélni gátlások nélkül. Ha te a szexpartnereidtől képtelen vagy őszintén megkérdezni ezt a dolgot, akkor kicsit rossz a sorrended...
3/22 anonim válasza:
Lehet pont olyanokba futottál bele akiknek nem izgató az ujjazás.
4/22 anonim válasza:
Én nem félek tőle, nemcsak a farkam és az ujjam kerül bele, hanem sokszor a nyelvem is alaposan, mélyen, persze csak jól kinéző fiatal és higiénikus csajoknak :)
5/22 anonim válasza:
Két féle férfi van, aki gerjed egy segglyukra:
- amelyik b*zi
- és amelyik még nem tudja magáról, hogy b*zi
Tipikusan ezek azok az arcok, akikből sittes körülmények között rögtön ki is jön, hogy buznyákok, és b*sszák seggbe a többi rabot
6/22 anonim válasza:
Nem fogok egyik csaj seggében sem turkálni.
7/22 anonim válasza:
Én nem félek! :D Engem izgat a dolog
8/22 anonim válasza:
Én nem félek. Egyszerűen semmi izgatót sem találok egy segglyukban.
10/22 anonim válasza:
Ami kijárat az kijárat és kész. Ha nem tetszik, nem passzolunk össze, nem kell erőltetni a dolgot. Van válogatási lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!