Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Homoszexuális szűzek! Ti hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuális szűzek! Ti hány évesen jöttetek rá, hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés

Mielőtt még tovább olvasnád, újra felhívom a figyelmedet, hogy ez a kérdés melegeknek szól, ha ez a téma zavar, most kattints el, mert ha válaszolsz, azzal elismered, hogy magad is homoszexuális vagy :P

FONTOS! a kérdés arra vontakozik, mikor érezted először, hogy más vagy, nem pedig arra, mikor fogadtad el magad!

egyébként ezt a kérdést feltettem a heteroknak is ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4522.. ), és ott az derült ki, hogy a ők már egész kis koruk óta érezték még az előtt, hogy bárkivel is szexuális kapcsolatuk lett volna.

2013. júl. 1. 12:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
11 - 12 éves koromban, de már nekem is voltak jelek korábbról is, az oviból is.. a lányokkal én is sokkal jobban kijöttem/jövök 18/f:)
2013. júl. 3. 00:28
 12/24 anonim ***** válasza:
21%
És meddig akartok még szűzek maradni???
2013. júl. 4. 10:32
 13/24 monsterman válasza:
50%
Én csak a testépítők testére izgulok vagy nem tudom.feláll de az olyan Ronnie Coleman hoz hasonlókra szóvap az 150kg osokra de simq férfi testre semmi.Már 13 éves korom óta akarok úgy kinézni..Barátnőm van,szeretem.Akkor most bi vagyok.De mitől van ez hogy csak a szörnyekre áll fel?
2013. júl. 6. 16:42
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is a nőkhöz éreztem közel magam, de nem tudtam, hogy a többség nem így érez. :p Kb. 11 éves koromban 'vádoltak meg' azzal, hogy lezbikus vagyok...(Meg azután keztek a többiek a 'szerelmükről' beszélni, állandóan.. és én sosem értettem, hogy tetszhetnek másoknak a fiúk.)
2013. júl. 6. 21:32
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

11-12 évesen jöttem rá, de pár napja már nem vagyok szűz :)

19/F

2013. júl. 16. 23:00
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

hülyén hangzik, de én már oviban is megnéztem magamnak a fiúkat o.o és akkoriban még mindenáron velük akartam játszani:'DDD

most is, de most már máshogy.

16/f

2013. aug. 10. 01:32
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
mostanában kezd tudatosulni bennem, hogy valószínűleg bi vagyok. Volt már barátnőm többször is, hosszabb kapcsolatom is. Először 14 évesen néztem meg fiút talán... most 20 vagyok, még nem voltam pasival.
2013. aug. 13. 13:41
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
kb 10 éves koromban jöttem rá hogy nem csak a lányok érdekelnek, aztán elfogadtam a tényt hogy biszex vagyok, úgyan úgy seretem mind2 nemet, de nem tudja senki :))
2013. aug. 15. 00:26
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen most vagyok 15 de hála égnek nemtudja rollam senki mert az ősök homofóbok...
2013. aug. 15. 22:43
 20/24 anonim válasza:
100%

13 éves korom óta tudom, hogy meleg vagyok.

Ha csak egy kicsit is ellenkező neművel való szexre, kavarásra gondolok, elkap a hányinger. Undorodom a punciktól.

15/f

2013. aug. 28. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!