Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi még nem létesített szexuális kapcsolatot egy másikkal, de úgy érzi, hogy homoszexuális, elképzelhető, hogy ha a lánnyal mindent megoszt, lehet a férfit is maximálisan kielégítő szexuális életük?
A női tagja vagyok a dolognak. Szerintetek lehetséges? Úgy értem, hallottam olyanról, hogy felcsatolható pénisz, stb.
Nagyon szeretjük egymást.. csak hát részéről a szexualitás. És a homoszexuális férfiak is ugyan úgy ki tudnak elégíteni egy nőt?
Ha meleg,akkor igazi férfira vágyik. Lehet akármilyen felcsatolhato mupenisz,az nem ugyan az!
Eleinte még lehet,hogy eldg lesz neki,de később már nem.
ha a szex nem lesz jó, akkor félre fog menni, itt mindegy, lényeg kell neki a férfi, a felcsatolható dugásra jó csak, ő is akar szopni és olyan dolgokat, amit igazából csak tőle tud megkapni, egy vibri is csak pótlék ua., nem lesz a szex sem olyan veled, mint szeretnéd
szóval gondolkozzál el, ez csak a látszat lesz, szóval ha nem akarod az életedet, ingoványos talajra építeni, akkor nem mész bele, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!