Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok! Ti is nyáron jöttetek rá?
Figyelt kérdés
Annyi helyes srácot látok, annyira irigylem őket és tök sokat jár az agyam mekkora lehet nekik, meg szóval hogy kipróbáljam sráccal. Gondolom ez biszexség. Nem? Amúgy ha van bi megírhatná hol talált partnert, mert érdekel hogyan megy.2013. jún. 20. 15:23
2/8 anonim válasza:
Miért érdekel, hogy ki melyik évszakban "jött rá"? A KSH munkatársa vagy netán?
3/8 anonim válasza:
Én is bi vok és nyáron erősebb a vágy, ha erre gondolsz.
4/8 anonim válasza:
Bi vagyok, de télen jöttem rá. Partnert meg itt gyakorin találtam. Mondjuk be kell valjam, h komoly kapcsolatra nem nagyon lehet itt pasit találni, de szexre lehet.. :)
6/8 anonim válasza:
ZP,még a régi helyen. és nyár volt.
7/8 anonim válasza:
Én tavasszal jöttem rá mikor első randim volt. De egyébként a sárácot uszodában ismertem meg :)
8/8 anonim válasza:
Kicsit off, de érdekes, hogy én bi lány vagyok és nyáron nekem is erősebb a fiúk utáni vágy, mint egyébként és ilyenkor a lányok meg háttérbe szorulnak. Érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!