Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális szűzek! Ti hány évesen jöttetek rá, hogy melegek vagytok?
Figyelt kérdés
Mielőtt még tovább olvasnád, újra felhívom a figyelmedet, hogy ez a kérdés melegeknek szól, ha ez a téma zavar, most kattints el, mert ha válaszolsz, azzal elismered, hogy magad is homoszexuális vagy :P
FONTOS! a kérdés arra vontakozik, mikor érezted először, hogy más vagy, nem pedig arra, mikor fogadtad el magad!
egyébként ezt a kérdést feltettem a heteroknak is ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4522.. ), és ott az derült ki, hogy a ők már egész kis koruk óta érezték még az előtt, hogy bárkivel is szexuális kapcsolatuk lett volna.
2013. júl. 1. 12:32
1/24 anonim válasza:
Én 37 éve még mindig nem jöttem rá...pedig sokan mondják hogy tuti homokos vagyok mert az anyámmal élek hehe..:)
3/24 Nami the Tidecaller válasza:
Kb. 13 évesen jöttem rá hogy valamiben különbözök a többiektől,de kellett 2-3 év hogy rájöjjek hogy miben.Valószínűleg azért mert 6-7-8-ik osztályban ment a bvzizás elég keményen (Tokio Hotel,Schneider Kristóf...).
5/24 anonim válasza:
kb. 12 évesen jött a felismerés, hogy máshogy működöm. de ennél sokkal korábbról is voltak már jelek, ha jobban belegondolok, akár ovis koromból is. a lányokkal jobban kijöttem, mint a fiúkkal.
6/24 anonim válasza:
11 akkortól kezdettek érdekelni a fiúk
7/24 anonim válasza:
13 eves korom ota erdekelnek a fiuk, 14 eves koromba -ugy kb. fel eve- ismertem el magamnak, h biszex vagyok, de azota nem egesz ket honapja erzem magamat full melegnek.
Jah, 15 vagyok.
8/24 anonim válasza:
14 évesen jöttem rá. Most 15 vagyok.
9/24 omba válasza:
Ha még szűz, akkor még semmi sem biztos!
10/24 maci186544 válasza:
Hát én nem vagyok teljesen az, mert a pasik is érdekelnek, de kb. 11 éves voltam, mikor "úgy" szemügyre vettem egy lányt. 13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!