Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mit szólnátok ha egy pasi csak a szoknyátok alá szeretne kukkolni.Nem csinálna semmit.Csak nézelődne, nem verné előttetek!Fizetne érte. Nem írok privátot, nem akarok ilyent, csak érdekel.Volt már ilyen akánlatotok?Mit tennétek?

Figyelt kérdés
ma 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Volt ilyen. Direkt nem vettem fel bugyit es amikor alam kukkantott le kakiltam.
ma 09:07
 2/6 anonim ***** válasza:
14%
Ezt úgy hívják, hogy szexuális zaklatás, volt is pár éve ilyenből hír, hogy a mozgólépcsőn valami szatír befényképezett a lányok szoknyája alá... AMúgy rajtam mindig van egy rövidnadrág pont emitt a szoknya alatt, vagy ha esetleg fújna a szél stb, szóval sok mindnent nem látna senki.
ma 10:16
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
#2 beteg vagy
ma 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja én beteg vagyok, de aki lányok szoknyája alá néz be az nem. :D Mesélj még. :)
ma 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Sőt, erény övet is kellene felvenni alá.... 😅 Egyébként mit látnak? Hát annyit amennyit a strandon.... Aki meg szégyelli amije van az járjon nyáron is hosszú nadrágban.
ma 12:04
 6/6 anonim ***** válasza:
A strand velejárója, hogy az ember fürdőruhában van, mint mindenki más. Ez a dresscode ott. Azért ezt nem nehéz felmérni. De az utcán, meg máshol rohadtul nem akarok inzultálva lenni random kanos barmok által akik azt érzik bármi joguk is van a testem olyan részeihez, amit okkal takar ruha. Sajnálom, ha ezt nem érted, és baromira kevered a szezont a fazonnal. :D A strand egy olyan terület ahol mindenki fürdőruhát hord, de ettől még nem fogok melltartóba és bugyiba menni utcára mert megbüntetnek. Meg gondolom te se jársz félmeztelen boxerbe napközben. Na ugyan ennyire nem akarom, hogy idegenek nézegesség a pinám a szoknyám alatt, már a gondolata is undorral tölt el, hogy ezt bárki megengedi magának. Szoknya alá meg mindenki vesz szinte valami hasonló alsót, tekintve hogy nem túl higiénikus a buszon úgy utazni, hogy nem véd csak egy bugyi meg a szoknya (adott esetben rövid) anyaga, jöhet egy nagyobb szél is, meg vannak az ilyen előemberek is akik azt hiszik buli nők szoknyája alá nézni, és nem értik mi vele a baj. :)
ma 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!