Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgat ez a dolog? Olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat ez a dolog? Olyan nővel akarok lefeküdni akivel senki sem akar, mert csúnya, dagadt, vékony, idegesítő stb… Erre van valami kifejezés?

Figyelt kérdés

Leginkább az izgat, hogy én adom meg neki azt amire vágyik, mert senki sem akar vele ágyba bújni…

(Bár ez a nőknél olyan lehet, mint a fehér holló, hisz nekik azért egyszerű találni valakit, még akkor is ha finoman szólva nem éppen vonzóak)

Ez nagyon furcsán és kicsit undorítóan hangzik, de én magam sem tudom ez miért fordul meg a fejemben…

Ez valami fétis lehet?

tegnap 16:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Vékony nő és senkinek se kell melyik dimenzió az?
tegnap 16:08
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Nem fetish ez bizony egy burkolt ajánlattétel "bizonyos" hölgyek részére...ügyes. :D
tegnap 16:19
 3/11 StevenUp ***** válasza:

ma 16:08

A vékony nők csinosak :)

tegnap 17:37
 4/11 anonim ***** válasza:
A kifejezés, amit keresel, a "bolond".
tegnap 17:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Én sajnos ilyen kövér nő vagy vagyok…
tegnap 17:44
 6/11 A kérdező kommentje:

#5 szép csapda😂

Ja, lehet bolond vagyok :DDD

tegnap 21:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy egy konkrét nő van aki nem az eseted sehogy sem tudnád felvállalni magad mellett mégis kicsit vonzónak találod viselkedése vagy személyisége vagy bármi miatt ezert most ráhúzod inkább mindenkire csak hogy ki ne mond hogy vele akarsz szexelni?
tegnap 21:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Más esetben mazochista vagy ha olyan nőkkel akarsz csak szexelni akik nem jönnek be kicsit sem. Vagy kicsi az önbizalom és nem hiszed hogy jobbat érdemelnél.

De ez mindenképp megalázó a nőnek. Szóval inkább keress olyat aki tenyleg mindenhogy az eseted és felejsd el azt a lanyt

tegnap 21:58
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát én ronda és dagadt is vagyok de nekem még fizetnének is érte csak a szex nekem pénzért nem megy mert korlátozott a befogado képességem így azt nem vállalok

De azt is mondhatnám hogy ilyen titkos szexpartnernek hamarabb kellenék mint asszonynak.

Tudod tipik nagy kufferba jó pakolni csak ciki vele utazni.

De igazából nem zavar mert nem vágyok kapcsolatra

Ismerem a korlátaim hosszú távon senki nem bír elviselni

Nagy a pofám és nem hunyászkodok meg. Akkor se ha beverik q pofám

Inkább kidobtam az utolsót is 6,5 éve

És élek egyedül

tegnap 22:32
 10/11 A kérdező kommentje:

#7 Igen volt már olyan nő, aki valamiért megmozgatott bennem valamit, de letagadtam volna ha lefekszem vele. De ezzel párhuzamban nagyon is beindított és eszméletlenül megpakoltam volna… (akkor nem nyitottam felé egyáltalán, nem mertem, mert féltem mi lesz ha kiderül, nagyon ártott volna az egómnak. Ezért sosem mertem cselekedni…)

#8 Ezt az egész dolgot nyilván nem mondanám el a nőnek. Így ergo nem lenne megalázó neki.

tegnap 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!