Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgat ez a dolog? Olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat ez a dolog? Olyan nővel akarok lefeküdni akivel senki sem akar, mert csúnya, dagadt, vékony, idegesítő stb… Erre van valami kifejezés?

Figyelt kérdés

Leginkább az izgat, hogy én adom meg neki azt amire vágyik, mert senki sem akar vele ágyba bújni…

(Bár ez a nőknél olyan lehet, mint a fehér holló, hisz nekik azért egyszerű találni valakit, még akkor is ha finoman szólva nem éppen vonzóak)

Ez nagyon furcsán és kicsit undorítóan hangzik, de én magam sem tudom ez miért fordul meg a fejemben…

Ez valami fétis lehet?

tegnap 16:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Buták vagytok ha azthiszitek ezt a nő nem sejti.. egy idő után elkezdjük mi is látni. Bár nekem kicsit sokszor későn esett le..

De inkább kezdj tényleg olyan valakivel akit el is tudsz fogadni úgy ahogy van. Mert attól hogy tudja e vagy sem fájdalmat okozol.

tegnap 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!