Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok a kérdés hármas cuckold, illetve többes szex témakörben itt a Gyakorin, izgató téma ez vagy inkább már unalmas, söt néha idegesítő is már?
Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 08:00
A kérdező szavazást indított:
Enegem izgat ez nagyon.
Közömbös vagyok a téma iránt.
Unom már ezt.
Idegesítő.
64 szavazat
1/10 anonim válasza:
Engem izgat a téma, de amennyi kérdést feltesz ugyanaz az egy matyizó maki, az már unalmas.
2/10 anonim válasza:
Engem biztosan nem hoz lázba. Nekem gusztustalan téma. Lehet prűdezni.
N
4/10 anonim válasza:
A Cuckold a luzer, kisfaszu, gyorslovetueknek izgato. A két csajos harmas a pasiknak.
5/10 anonim válasza:
Engem oda-vissza izgat.
Szívesen dugom más feleségét, de ha az enyémet csábítja el valaki, az is felhúz.
6/10 anonim válasza:
Nekem is izgató a téma, tervezünk is ilyet, de a napi 3 ilyen kérdés már unalmas, meg se nyitom.
7/10 anonim válasza:
Valószinü egy felhasználó több kérdést is ir ebben a témában! Én elolvasom jót röhögök rajtuk! Főleg aki olyanokat ir,hogy mennyire felkapott dolog mindenkinek ez a vágya,főleg a nőknek a férfiak meg mind cuckold kapcsolatot akar! Ahhoz képest 10-15-kommentelő vagy ugyanazok vagy kamusok,elég szerény eredmény! Ugyhogy a kutyát nem érdekli ennek a pár lúzer kamusnak a véleménye! A feleségemnek is megmutattam egypárat,főleg a szaftosabb kérdést kommenteket. Véleménye szerint az ilyeneket ő nem tartja férfinak,semmire nem valók szerencsétlen alakok,ezeket ha nyilvánosan arcul köpik még azt is megköszönik,ezekből vannak a talpnyaló csicskások! Kérem a minuszokat!
8/10 anonim válasza:
Nekünk így olvasva nem izgató. Ha csináljuk akkor igen:)) Cuckold nálunk nincs, cdak swinger,3as,többes.Mindet imádjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!