Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyáltalán nem kívánom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán nem kívánom a szexet de nagyon szeretek pasikkal beszélgetni és tetszenek is a pasik, de nem akarok szexelni, de minden pasi azt akarja, mit csináljak?

Figyelt kérdés

ma 07:28
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
61%
Beszélni meg szeretsz róla?
ma 07:33
 2/32 A kérdező kommentje:
Ilyen téli időszakban kicsit depis vagyok, jobban szeretek itthon egyedül filmet nézni, de valamilyen szinten jó lenne a szex, de az zavar hogy a szüleim nem szeretik ha sokáig elvagyok valahol és hivogatnának, egyszer is az volt. Hiába vagyok nagykorú mindenről be kell számolnom ha nem teszem megsértik szavakkal a lelkem. Így már nincs is kedvem pasizni meg sehova menni. De valahol a lelkem mélyén kívánom a szexet de majd akkor ha nem egy hotelszobàban kell majd titokban csinálnunk a partnerrel és nem kell gyorsan haza érnem. Az a baj a pasik hétvégén érnek csak rá amikor a szüleim itthon vannak, hetkozbe persze ők is dolgoznak nem érnének úgy rà. Pedig hétköznap akár itt is tudnánk a dolgokat csinálni fenn nálunk és izgulni se kéne hogy keresnek a szüleim ( túlfélto, haragos, manipulatív szülőkről van szó sajnos) .
ma 07:34
 3/32 A kérdező kommentje:
1: igen
ma 07:34
 4/32 anonim ***** válasza:
24%
Az elején tisztázd velük, hogy aszex vagy.
ma 07:35
 5/32 A kérdező kommentje:
De érdekel a szex de nem így hogy nem lehetek nyugodt.
ma 07:35
 6/32 anonim ***** válasza:
24%
Nincs saját szobád, ahová elvonulhattok?
ma 07:39
 7/32 anonim ***** válasza:
41%
Pedig vannak sokan szerintem,akiknek kötetlen a munkaidejük! Ők hétköznap is ráérnek! 😊
ma 07:41
 8/32 anonim ***** válasza:
81%
A kérdésben még azt írod, hogy nem kívánod a szexet, és nem akarsz szexelni, utána meg azt írod, hogy érdekel a szex. Most akkor melyik?
ma 07:44
 9/32 A kérdező kommentje:
Én akarok szexelni de nem úgy hogy hivogatnak a szüleim, 3 órán belül ha nem vagyok otthon balhét csapnak. Kerestetnek. Ezért lenne jó a hétköznap. Akkor rá érek nagyon. Szüleim nem tudnak zavargatni. Meg szüleim ismerősei pletykásak mindent vissza mondanak ha meglatnak. Sőt volt hogy olyat mondtak vissza a szüleimnek ami nem is úgy volt. Hétköznap ezeket jobban ki lehet szűrni. De így sztem lemondom a talit...
ma 07:52
 10/32 anonim ***** válasza:
79%
A kérdező nem komoly!
ma 07:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!