Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyáltalán nem kívánom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán nem kívánom a szexet de nagyon szeretek pasikkal beszélgetni és tetszenek is a pasik, de nem akarok szexelni, de minden pasi azt akarja, mit csináljak?

Figyelt kérdés

tegnap 07:28
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Papámim mamàim még begyöpösödöttebbek mint a szüleim
tegnap 10:11
 22/33 A kérdező kommentje:
Anyám rendes de sajnos mindig apamra hallgat, ilyet mond hogy ő engedne de apám nem engedi
tegnap 10:11
 23/33 anonim ***** válasza:
Figyelj, eljössz hozzám, kikapcsoljuk a telefont egy jó fél órára, és olyan gyönyörökben lesz részed, hogy csak na..
tegnap 10:27
 24/33 anonim ***** válasza:
Erélyesebben fel kell lépni hogy nem csinálhatják ezt, ez van. Azért csinálják még mindig mert te hagyod. Engem srác létemre nem hagytak nyugton élni, én is csak kiharcoltam magamnak.
tegnap 10:30
 25/33 anonim válasza:
100%

Nem ertem.

Hogy ersz ra hetkoznap nagyon? Nem dolgozol vagy sulizol? Azt irtad, nagykoru vagy. Akkor kene valamelyiket csinalni. Ha meg lenne munkad, lenne penzed elkoltozni es akkor a csaladod nem szolna bele az eletedbe.

tegnap 10:59
 26/33 anonim ***** válasza:
Tipli. Gyorsan! Saját lábra állni. Pszichológust keresni megszabadulni a mérgező szülőktől. Aztán a szex is menni fog.
tegnap 11:03
 27/33 anonim ***** válasza:

Szia,

Én beszélgetek veled, ha tényleg komolyan gondolod, és tényleg lány vagy. 😅

tegnap 11:37
 28/33 anonim ***** válasza:

Mennyi idós vagy?

Dolgozz és lépj le, a faluból is

tegnap 20:49
 29/33 A kérdező kommentje:
20 vagyok
tegnap 20:51
 30/33 anonim ***** válasza:
80%

20 évesen a 2.gyerekemet vártam, a saját lakásunkban.

Nő fel, és éld az életedet.

Mit dolgozol?

tegnap 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!