Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindent meg kapot felnőtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent meg kapot felnőtt értelmes nők miért dobják férre a múltat? Csalják meg a férjüket.Ez alatt mindent értek: értékelés, szeretet,szex mindent is! És utánna esedeznek, hogy hibát követtek el! Mi áll a háttérben?

Figyelt kérdés
Ilyen hibát elkövetett nők válaszát várnám.

tegnap 13:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
74%
Mert minden farok unalmassá válik egy idő után.
tegnap 17:15
 22/32 A kérdező kommentje:
21/ennek a pinak.minden nyitott volt! Minden lehetőség amit csak kívánt. Most hirtelen minden szép lenne amit mondtam neki. Én leültem vele és mindent elmondtam neki,okos értelmes nőről beszélek.
tegnap 17:34
 23/32 anonim ***** válasza:
80%

Egy kapcsolat ellaposodik, csak anya lesz és feleség, hiányzik hogy nő legyen és lehet pont jött valaki, aki ezt megadta, a nő nek nem a mű pénisz, meg a maszti a lényeg, hanem hogy érezze és lássa hogy tényleg őt kívánja a párja nem csak hogy meglegyen a heti 1 szex ami a fizikai igénye.

Én 27 éve vagyok házas sosem csaltam meg, megtehettem volna de nem vinne rá a lélek, ki ilyen ki olyan

tegnap 19:01
 24/32 anonim ***** válasza:

13 voltam, nem tudom mit mondjak a leveledre.

Ami a többieket illeti itt. Én nagyon érzelmes lelkis sok szeretetes vagyok, tehát nőies lelkivilágom van (nem meleg értelemben). Az nem úgy van nekem hogy kiverem azt kész, sajnos csak pár órára vagy még arra sem gyengül a kísértés. Napi több kielégülés az igénye a szervezetemnek, szóval ha négyszer nyúlnék magamhoz akkoris még aznap lesz kisértés ha olyan nőt látok, de akkoris kisebb a kisértés mintha egyszer sem önkielégítettem volna. Tehát legalább a nő is megtehet annyit hogy minimum reggel gyors tempóban masztizik egyet ami nem sok perc vagy mielőtt olyan pasi haverral találkozik aki túl nagy kísértés, a maszti segít, teljesen nem veszi el a kísértést de javít rajta. Meg ez a sodródás dolog...

Azt mondtam nem veszi komolyan a nő, ezt úgy értettem hogy nem hiszi el hogy ebből megcsalás lehet, sokan hitték hogy ők a legnagyobb kísértésnek is ellen fognak állni de azzal nem számoltak hogy az hirtelen akkora érzelmekkel jár hogy elmegy az esze és nem fogja reálisan látni hogy a megcsalás csak addig tűnik egy megbocsátható nem nagy ügynek amíg fel van izgulva. Amint kielégül rájön hogy ezt soha nem tudja vissza csinálni, végleg elveszett a megcsalásmentes kapcsolata, be lett mocskolva.

Tehát nem azokra mondtam akik nem veszik komolyan a megcsalást, hanem azokra mondtam akik a kísértést nem veszik komolyan és lebecsülik, mert az szerintük csak mással fordulhat elő, velük nem.

tegnap 19:15
 25/32 anonim ***** válasza:
84%
23 vagyok, én felkelek ha csak azt álmodom, hogy megcsalni készülök😂
tegnap 19:21
 26/32 anonim ***** válasza:

#23 Nem mondtam hogy műpénisz a lényeg a nőnek, annyit mondtam hogy ha egyet maszturbált az valamennyivel elviselhetőbbé teszi a kísértésnek ellenállást, de olyan pasikra mondtam ahol nem papucs és nem hanyagolja el a nőt érzelmileg, vagyis egy jó, vagy elfogadható kapcsolatra, a kérdező nem azt kérdezte hogy amelyik nő nem érzi nőnek magát az miért nem szakít megcsalás helyett. A kérdés arról szólt hogy jó kapcsolatban ahol nincs oka megcsalni ott miért csal.

Ez volt a kérdező kérdése:

"Mindent meg kapot felnőtt értelmes nők miért dobják férre a múltat? Csalják meg a férjüket.Ez alatt mindent értek: értékelés, szeretet,szex mindent is! És utánna esedeznek, hogy hibát követtek el! Mi áll a háttérben?"

tegnap 19:32
 27/32 anonim ***** válasza:
Jöhet majd a leértékelés amikor azt figyeli mik a hibáid, minél rosszabbnak állít be annál kisebb bűnnek tűnhet a megcsalás és akkor őt sajnálják téged meg hibáztatnak. Készülj rá hogy ösztönösen ha nem is direkt de bármi hibádat jobban észre fogja venni ami tovább rontja a kapcsolatodat szóval nem látok nagy esélyt hogy jól legyetek, esetleg ha nem fogja a másoknál szokásos leértékelést, kritizálást csinálni. Akárhogy, kiélhette volna magát régebben, kisgyerekes anyuka szóval nincs az a mentség amiért szétcsesz egy családot, ha papucs lennél vagy nem érezné nőnek magát akkoris neked szült szóval az ő felelőssége hogy téged választott úgyhogy szerintem legyen hűséges.
tegnap 19:50
 28/32 anonim ***** válasza:

Boldogabb lennél, ha ismeretlen, névtelen, arctalan emberek együttérzését és a sérelmed feletti igazolást kapnál?

Miért?

ma 08:30
 29/32 A kérdező kommentje:
Férre értesz nem együtt érzés kell! Magyarázat! Nem kapok senkitől! Megcsal és nem akar elválni? Így szeret úgy szeret,akkor miért? Nem tud választ adni! De van néhány ember akitől jött értelmes válasz! Köszönöm nekik!
ma 08:48
 30/32 anonim ***** válasza:

Ugyanazt tudom írni: anonim, arctalan emberektől vársz választ.

De nem is választ, inkább csak bólogatást, hogy igazad van.

Ráadásul mindezt úgy, hogy nem csupán nem látunk bele az életetekbe, de a másik fél álláspontját sem ismerjük az ügyben.

ma 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!