Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, valaki szokott képről értékelni fiúk farkát?
Figyelt kérdés
Egyre többször olvasom ilyenről. Tényleg megy ez a dolog? 32Fdec. 7. 20:38
1/14 anonim válasza:
Persze.
Tibike 32 regisztrált Lizike 33 névvel...
2/14 he84 válasza:
Csak mondom, hogy a legtöbb lány/nő nem szereti a random idegen férfiak péniszéről a képeket.
3/14 anonim válasza:
Volt olyan, hogy hosszabb beszélgetés után erre terelődött a szó és értelmesen megkérdezte a fiú, hogy mondok-e véleményt. Mondtam. De ebből nem csináltam rendszert. 18l
4/14 anonim válasza:
Kedves privátozók, ha már ismerkedni akartok, akkor köszönéssel kezdjetek minimum. Az se baj, ha kort és nemet is írtok. Köszönöm. 3as voltam. A kéretlen kukifotó pedig letiltáshoz vezet.
7/14 anonim válasza:
Szeretnél hasonlót?Hogy mondjunk véleményt?
Én szeretem egyénként nézegetni az efféle képeket,de előtte azért kicsit ismerkedjünk.meg.
8/14 anonim válasza:
Értékelni? Mint régen ez a külső, belső, esély hülyeség?
Nem, de képről eltudom azért dönteni, hogy beleülnék e vagy sem. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!