Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudják ezek a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudják ezek a lányok értékelni az intimitást a férjükkel az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

Nem erkölcscsőszködni akarok, egyszerűen csak érdekel, hogy akinek volt 50 partnere, az hogy a viharba tudja értékelni mondjuk a férjét? Tehát valószínű volt nagyobb farkú, nagyobb szexuális tudású, izmosabb, jobban kinéző, macsósabb kisugárzású, stb srácokkal nem egy nem kettővel, aztán ilyenkor a férje nem csak egy ilyen "beérem vele,

mostmár ideje lenyugodni és racionálisabb, biztonságosabb életet élni" jellegű tagként funkcionál? El nem bírom képzelni ilyen jellegű lányok mikor megmaradnak egy "rendes srác" mellett a 10 évnyi kalandozás után,az alap tisztelet mellett valódi vonzalmat is éreznek, meg szerelmet, meg hasonlókat. Nekem ez porig rombolná az önbizalmam, ha egy ilyen figuraként tartana számon az asszony, másokat ez nem zavar? Vagy ennyire szarik mindenki mindenre, mert felszínes?

2022. ápr. 17. 22:09
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
80%
Jaj a ferfiak meg minden nap mas kinezetu nokre verik a farkukat, meg valodi partner se kell hozza,na ok hogyan tudnak ertekelni barmilyen not is?
2022. ápr. 17. 22:13
 2/30 anonim ***** válasza:
86%

💀💀💀

Ez most komolyan irtad vagy csak trollkodni probalsz?

Amugy nincs olyan, hogy keres egy no x ido utan egy "rendes sracot" miutan a "rosszfiukkal" vegzett. Ha van is, nem tudatos. De a legtobb csaj/no aki a "rosszfiukra" bukott tinikent/huszonevesen, az nem fog ramenni egy csendes introvertalt faszira. Nem vonzodna hozza egyszeruen, nem az a type-ja. Barmilyen meglepo nem robotok a nok.

2022. ápr. 17. 22:30
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok rá büszke..de fiatal voltam,sok mindenkivel lefeküdtem, akivel nem kellett volna,cirka pár évecske alatt...igen volt köztük mindenféle,de egy valamiben mind hasonlítottak...nem volt érzelem,sem testi ismeretség így nyilván olyan volt amilyen... leginkább,2perces disco partner nem érdekelt mekkora,meddig tart,csak huu szexeljünk...majd,ahogy érettebb lettem,és kapcsolatba léptem jöttem rá,hogy milyen is egy jó szex,igenis az érzelmek miatt és,mert a társnak épp oly fontos a nő is... teljesen más! Azóta férjhez mentem és szerencsére őt nem érdekli a múlt,tud mindent,de a részletekre nem volt kíváncsi... szóval lehet savazni,de ha nem olyan szar otthon,akkor nyilván én sem piálok és discozok,PIÁLOK és alszok akárhol máshol..de hogy a kérdésre is válaszoljak,nem mindenki egy K...van, attól,hogy átlagnál több pasival fekszik le és egy ilyen szituba pl.mint az enyém,én hálás vagyok a férjemnek,hogy megismertem és megismertette velem a jó szex minden velejáróját!Nem lehiggadni akartam és beérni a kevesebbel,csak nem tudtam,hogy így is lehet!Sőt kifejezetten jó pasi és én sem értettem mit eszik rajtam..mikor kaphatna jobbat is!Mindig azt mondta kár érted,mikor ismerkedtünk 🙂 Szóval ezeket a nagyszámokat szerintem úgy képzeld el,hogy mikor elvesztette a szüzességét a lányok többsége, hamar,gyorsan mindent bele... azóta biztos komolyodott és lehet arra vár,hogy mutasd meg neki,hogy Rád várt eddig... mielőtt ítélkezel!
2022. ápr. 17. 22:30
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Itt,ott helytelenül írtam sorry automata..
2022. ápr. 17. 22:33
 5/30 A kérdező kommentje:

3-as válaszoló, köszönöm a választ, jó volt ebből a nézőpontból látni a dolgot, és sok boldogságot kívánok nektek! :)

1-es válaszoló: Jogos az elgondolás :D De szerintem a poreszre mikor kiveri a srác, azt el is felejti másnapra, azért egy élő szex más, legalábbis nekem.

2-es: Nem trollkodok, csak kíváncsi voltam mások nézőpontjára a dologgal kapcsolatban, azért van az oldal :D Köszi a te válaszodat is ettől független, igen aki szándékosan keresi a rosszfiúkat, és késöbb vált, qz valszeg csak érdekből, a nyugalmas család/öregkor miatt fúrja be magát ha egy csendes introvertált pali mellé. Azt közbe meg a régi rosszarcúakról álmodozik :D De ezzel meg is felel annak a sztereotipiának amit fent írtam :D

De aki azért volt sok partnerrel mert sodródott és nem válogattot, mint pl. hármas válaszoló, ő simán lehet azért a társával, mert szereti, mert nem jelentettek neki szart se az addigi partnerei.Legalábbis nekem ez jött le.

2022. ápr. 17. 22:43
 6/30 anonim ***** válasza:
21%

Ahogy a hármas válasza is mutatja, a lányok gyakorlatilag bármit megtehetnek következmények nélkül. Hiába krválkodta végig az életét, akkor is talált egy balekot, akit rá tudott szedni.

Az igazság az, hogy bizonyos mennyiségű expasit már nem lehet mindenben legyőzni. Nettó 300? Bezzeg a Józsinak 500 volt! 16 cm? Bezzeg Bélának 18 volt! És így tovább. Te meg oldd meg valahogy, hogy ne menjen teljesen szrrá az önbecsülésed az idióta barátnőd miatt, aki minden nap ezeket vagdossa a fejedhez. Ha rosszul esik, az a te hibád. Véletlenül sem a nőé. Ők soha nem felelősek semmiért.

2022. ápr. 17. 22:44
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 6os!2 olyan szerelmet is vesztettem,akik emiatt nem akartak szorosabb szálakat kötni velem...és hidd el bűnhődtem én eleget!Nem igaz,hogy találtam egy balekot,nem tartom annak és ő se magát! Időben találkoztunk,amikor is ezen szakasza életemnek lezárult! AZÉRT MERT ZŰRÖS TINI VOLTAM,már nem is lehetek jó ember???Vagy jó feleség?Rossz példa volt előttem...hiába ne kenjük mindent a szülőkre,igenis talán nem kellett volna 13 évesen bulizni engedni...de tök mindegy!Anya lettem és tudtam hogy onnantól kezdve csakis rám számíthat és nekem kell jó példát mutatni (pali szintén hosszú kapcsolatból született,nem pedig bokorbol) csak az apja köszönte nem kérte... Aztán rá se néztem férfira,csak dolgoztam és tanultam... aztán ismertem meg a FÉRJEMET! És igen annyi valóban számított hogy FOGADJA EL A LÁNYOMAT!!!Fiatal voltam ennyi,megmásítani már nem tudom,de hidd el tanultam belőle... egyébként kb.ugyan ennyi hölgyel g is együtt volt,meg gondolom te is! Köszönjük szépen nagyon Boldogok vagyunk több,mint 15 éve és 3 gyermek példamutató(legalábbis igyekszünk)szülei lettünk!
2022. ápr. 17. 23:02
 8/30 A kérdező kommentje:
6-os:én megértelek, a mai nők többsége már nem tudom miért panaszkodik hogy régen el voltak nyomva , mert manapság bőven bepótolják mert a 90%a tényleg egy beképzelt ge*i aki azt hiszi minfent megtehet, de ezek a kukába valóak ne aggódj :D ne is törödj velük. De hármas szerintem egész kedvesen reagált a dologra, meg kb azt írta szarik azokra a tagokra akikkel régen volt. Tehát valszeg nem cseszegeti a férjét ikyesmikkel :) De megértem a csalódottságodat,de szerintem ezt pont egy nő kedvessége vagy odaadása tudná meggyógyítani, de az meg lehet fiatalkorában olyan volt mint a hármas, hogy sodródott. Én is konzervatívabb arc vagyok,szal kicsit eszi az ember egóját a fene, de szerintem nem nagyon vágná az arcunkba egy ilyen csaj mint a hármas, hogy x jóska anno így meg úgy. :D Szóval azért regaáltam kedvesen a hármasra, mert igazából megdöntötte kissé a sztereotipiámat ha igaz amit ír. :D
2022. ápr. 17. 23:04
 9/30 anonim ***** válasza:

*pali=aki

*g=ő

2022. ápr. 17. 23:05
 10/30 anonim ***** válasza:
81%

Ez inkább a férfiaknál jellemző.

Ők azok akiknek egy nő sosem elég, és nyáladzanak minden jó nőre akit meglàtnak. Ezért is van annyi komplexusos nő,mert sosem lehet igazán megfelelni egy férfinak sem.

2022. ápr. 17. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!