Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudják ezek a lányok értékelni az intimitást a férjükkel az alábbi esetben?
Nem erkölcscsőszködni akarok, egyszerűen csak érdekel, hogy akinek volt 50 partnere, az hogy a viharba tudja értékelni mondjuk a férjét? Tehát valószínű volt nagyobb farkú, nagyobb szexuális tudású, izmosabb, jobban kinéző, macsósabb kisugárzású, stb srácokkal nem egy nem kettővel, aztán ilyenkor a férje nem csak egy ilyen "beérem vele,
mostmár ideje lenyugodni és racionálisabb, biztonságosabb életet élni" jellegű tagként funkcionál? El nem bírom képzelni ilyen jellegű lányok mikor megmaradnak egy "rendes srác" mellett a 10 évnyi kalandozás után,az alap tisztelet mellett valódi vonzalmat is éreznek, meg szerelmet, meg hasonlókat. Nekem ez porig rombolná az önbizalmam, ha egy ilyen figuraként tartana számon az asszony, másokat ez nem zavar? Vagy ennyire szarik mindenki mindenre, mert felszínes?
💀💀💀
Ez most komolyan irtad vagy csak trollkodni probalsz?
Amugy nincs olyan, hogy keres egy no x ido utan egy "rendes sracot" miutan a "rosszfiukkal" vegzett. Ha van is, nem tudatos. De a legtobb csaj/no aki a "rosszfiukra" bukott tinikent/huszonevesen, az nem fog ramenni egy csendes introvertalt faszira. Nem vonzodna hozza egyszeruen, nem az a type-ja. Barmilyen meglepo nem robotok a nok.
3-as válaszoló, köszönöm a választ, jó volt ebből a nézőpontból látni a dolgot, és sok boldogságot kívánok nektek! :)
1-es válaszoló: Jogos az elgondolás :D De szerintem a poreszre mikor kiveri a srác, azt el is felejti másnapra, azért egy élő szex más, legalábbis nekem.
2-es: Nem trollkodok, csak kíváncsi voltam mások nézőpontjára a dologgal kapcsolatban, azért van az oldal :D Köszi a te válaszodat is ettől független, igen aki szándékosan keresi a rosszfiúkat, és késöbb vált, qz valszeg csak érdekből, a nyugalmas család/öregkor miatt fúrja be magát ha egy csendes introvertált pali mellé. Azt közbe meg a régi rosszarcúakról álmodozik :D De ezzel meg is felel annak a sztereotipiának amit fent írtam :D
De aki azért volt sok partnerrel mert sodródott és nem válogattot, mint pl. hármas válaszoló, ő simán lehet azért a társával, mert szereti, mert nem jelentettek neki szart se az addigi partnerei.Legalábbis nekem ez jött le.
Ahogy a hármas válasza is mutatja, a lányok gyakorlatilag bármit megtehetnek következmények nélkül. Hiába krválkodta végig az életét, akkor is talált egy balekot, akit rá tudott szedni.
Az igazság az, hogy bizonyos mennyiségű expasit már nem lehet mindenben legyőzni. Nettó 300? Bezzeg a Józsinak 500 volt! 16 cm? Bezzeg Bélának 18 volt! És így tovább. Te meg oldd meg valahogy, hogy ne menjen teljesen szrrá az önbecsülésed az idióta barátnőd miatt, aki minden nap ezeket vagdossa a fejedhez. Ha rosszul esik, az a te hibád. Véletlenül sem a nőé. Ők soha nem felelősek semmiért.
Ez inkább a férfiaknál jellemző.
Ők azok akiknek egy nő sosem elég, és nyáladzanak minden jó nőre akit meglàtnak. Ezért is van annyi komplexusos nő,mert sosem lehet igazán megfelelni egy férfinak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!