Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudják ezek a lányok értékelni az intimitást a férjükkel az alábbi esetben?
Nem erkölcscsőszködni akarok, egyszerűen csak érdekel, hogy akinek volt 50 partnere, az hogy a viharba tudja értékelni mondjuk a férjét? Tehát valószínű volt nagyobb farkú, nagyobb szexuális tudású, izmosabb, jobban kinéző, macsósabb kisugárzású, stb srácokkal nem egy nem kettővel, aztán ilyenkor a férje nem csak egy ilyen "beérem vele,
mostmár ideje lenyugodni és racionálisabb, biztonságosabb életet élni" jellegű tagként funkcionál? El nem bírom képzelni ilyen jellegű lányok mikor megmaradnak egy "rendes srác" mellett a 10 évnyi kalandozás után,az alap tisztelet mellett valódi vonzalmat is éreznek, meg szerelmet, meg hasonlókat. Nekem ez porig rombolná az önbizalmam, ha egy ilyen figuraként tartana számon az asszony, másokat ez nem zavar? Vagy ennyire szarik mindenki mindenre, mert felszínes?
Épületes választ adsz, amíg én destruktívat írtam. Erre nem számítottam. Azt hiszem, rosszul ítéltelek meg.
Lenne azért még három kérdésem:
Van e valami, amit senki másnak nem adtál meg, de a férjednek igen és érezheti, hogy nem a százzal ezelőttinek a klónja a szemedben, hanem ember?
Azok a fiúk rosszul vántak veled, de mégis csak őket tekintetted férfinak, amíg a többieket levegőnek nézted, ez miért van?
Bántalmaztál valaha fiút a külseje miatt, vagy támogattál olyat, aki ezt tette mással?
Köszönöm, ha válaszolsz!
Igen több minden,hogy rögtön 2 re is válaszoljak... őszintén hulla részeg voltam a legtöbbször...szerinted mennyire élvezhettem?Vajon akartam e?Mire észbe kaptam túl is voltunk...Gyerek voltam,nem k...va! Akinél meg képbe voltam,azt hittem azért mert jó nő vagyok (0 önbizalom,nem vagyok)!és nyilván nem azért feküdtek le velem...
Volt köztük rendes is..de a rendesek nem járnak ilyenekkel... ördögi kör volt!
Aztán abba maradtak ezek a bulik,évek teltek el, érettebb lettem és jött a komoly kapcsolat,aki velem is elhitetett minden jót és szépet és élősködött is rajtam,alapítsunk családot.. aztán magamra maradtam egy kisbabával..a többit olvastad!
Utolsóra a válasz:A gyerekkori legjobbarátom egy béna,kancsi kisfiú,gyógypedagógiai asszisztensként jól tudom,hogy minden külső mögött,érdekes és értékes lélek található..
150cm elől deszka,hátul léc vagyok..senkit sem a külseje miatt ítélek meg!És soha senkit nem bántok emiatt!
16-os: Az a baj az téged pusztít, nem pedig őket :D őket meg csak úgy tudnád ha magadat is tönkreteszed. Én is tele voltam régebben haraggal a nők irányába, igazából érthető, mert a többségükben csak a szemétséget lehet látni, lassan nagyobb az egójuk mint a férfiaknak, akiket elnyomónak neveznek. De már kezdek rájönni ez a harag a szeretethiányból fakad. De ahhoz meg, hogy egy nő szerethesse az embert, nekünkis nyitottnak kell lenni rá. Ezért mondtam pl. hogy a hármas jó fej, dacára hogy konzervatívabb vagyok. Mert értékelem ha egy nő nem genya, akárhány fiúval is volt, azért valljuk be a többség simán csak szemétkedett volna veled a kommentjeid olvasva. A nők többsége kicsit sem empatikus meg megértő, lassan rosszabbak mint a férfiak, egy kocsmába a kigyúrt bunkók kevésbé aláznak szarrá mint a csajok többsége lassan, ha a gyengeség legkisebb jelét meglátják az emberben :D
De vannak viszont marha kedves lányok is, ezért kell kizárnod ezt a sok kretént, hogy esélyt adj annak, hogyha jön egy olyan, át tudd magad adni neki.
Mert az utolsó válaszodból amit hármasnak írtál látszik, hogy egyébként nem vagy faékegyszerű, vagy velejéig rohadt, egyszerűen csak nehezen dolgozod fel, hogy ebben a mai világban felszínesek az emberek, és többsége leszarja ha átgázol rajtad. De meg kell keményedni, és leszarni ezeket, akiben érzed lehet vele szeretetteljes kapcsolat, akár csajod, haverod, stb, vele meg jófejnek lenni, hogy valamibők töltődjön is az ember :)
Kedves 3-as válaszoló!
Erősen túllőttem a célon és talán nem most először. Bocsánatot kérek a goromba stílusért, amit megengedtem magamnak veled szemben! Nem érdemelted meg.
Nem kifogás, csak kontextus: Én egy olyan kapcsolatban éltem, amiben a lány beérte velem, mert akkor nem kapott meg jobbakat és ezért engem büntetett. Én meg hülye voltam és minden szemétséget elnéztem neki, mert szerettem és féltem elveszíteni. Nehéz elhinnem, hogy egy nő ne haszonelven tartson egy megbízható lúzert, amíg a drogmámoros korszakbeli tökéletes kockahasú exeiről álmodozik. Ettől még nem kéne elgurulni a gyógyszeremnek, ha ilyen témájú kérdést látok, de nem tudom feldolgozni, hogy tűrhettem el ezt a megalázó szerepet és amit utána kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!