Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szexkapcsolatba eddig mindig úgy volt hogy ha irt a fiú taliztunk, és most húzom, akkor jobban fogja értékelni a talikat?
Mással nem kavarna mert nehezen ismerkedik.
27l
A férfiak leginkább azt értékelik, ha lehet egy nőre számítani.
A játszmázás ennek pont az ellentettje.
Alapvetően nem rossz, ha nem ugrasz mindig amikor keres. Jó ha van neked is életed és nem érsz rá akármikor. Viszont egy ilyen laza kapcsolat a szexről szól, felesleges nagyon játszmázni, mert gondolom az neked se jó ha nem szexelsz. A pasi meg ettől nem fog belédszeretni vagy ilyenek:D nem értem pontosan mit jelent hogy jobban értékelné a találkozóitokat. Mit akarsz ebből kihozni?
N
Én személy szerint utálom az ilyen játszmákat és taktikákat.
Ez a nőknél ua., mint amikor egy pasi "csak meghódit" egy nőt. És amikor megvan hóditva, onnan jön (jöhet) a fekete leves.
A hóditási fázisban a csillagos eget lehozza a lányért (nem vagyoni értékekre gondolok). Aztán meg betereli egy "élet-kényszerpályába", amiből szinte alig tudna kilépni a lány. Tudom klisé, de 70%-ban kb igy van.
Szóval én hányok az ilyen játszmáktól és általában megéreztem eddig mindig és léptem is azonnal tovább a nők meg csodálkoztak, hogy : de miéééért ?
ezt nehéz előre megmondani
az biztos hogy ami túl könnyű annak csökken az értéke, amiért kaparni kell azt megbecsüljük,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!