Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Akkor is tudtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Akkor is tudtok szeretni és értékelni egy nőt, ha pár nap után lefekszik veletek?

Figyelt kérdés

2015. okt. 17. 19:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Persze. Nálam ez egyáltalán nem mérce. Most azért ítélném el mert kívánt? hülye azért nem vagyok... 25/F
2015. okt. 17. 19:51
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

nem attól lesz valaki jó barátnő hogy pár nap után lefekszik e velem és nem attól lesz valaki értékelhetetlen hogy nem fekszik le....

egy nőnél az elsö pár oercben kiderül hogy mennyire értékes így ha már összejövök vele akkor onnantol akármit csinál ugyanolyan értékes lesz nekem, mint az elején azért

mert én szeretem megismerni azt akivel megosztom az életemet... és ha megismerem akkor tudom hogy mire jó és ha ezek után összejövök vele akkor tul nagyot nem fogok csalódni sem benne

2015. okt. 17. 19:52
 3/17 anonim ***** válasza:
az eddig leghosszabb kapcsolatomban első randin már egymásba gabalyodtunk.
2015. okt. 17. 19:54
 4/17 RRR ***** válasza:

persze

ezer mástól is függ

2015. okt. 17. 19:58
 5/17 anonim ***** válasza:
Igen. Volt már olyan tartós kapcsolatom ami szexel indult majd több évig tartott. f.
2015. okt. 17. 20:01
 6/17 anonim ***** válasza:
Igen, ha nem csinálta másokkal ezt túl gyakran a múltban.
2015. okt. 17. 20:07
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én az első randin lefeküdtem a barátommal és azóta is együtt vagyunk, ez nem jelent semmit. Szerintem, ha egy férfi igazán akar egy nőt, akkor nem azon fog múlni a kapcsolat, hogy mikor fekszenek le először.
2015. okt. 17. 20:44
 8/17 anonim ***** válasza:
csak ha jó volt, vagy ha gazdag!
2015. okt. 17. 20:53
 9/17 Sunshinedoll ***** válasza:
Sose értettem azokat a palikat, akik ezen kiakadtak. Most konkrétan az a bajod, hogy lefeküdt veled? Ha annyira zavar, miért dugtad meg egyáltalán? :D Lol.
2015. okt. 17. 20:57
 10/17 anonim ***** válasza:
Az életemet is odaadnám egy ilyen nőnek. <3
2015. okt. 17. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!