Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Akkor is tudtok szeretni és értékelni egy nőt, ha pár nap után lefekszik veletek?
Figyelt kérdés
2015. okt. 17. 19:50
1/17 anonim válasza:
Persze. Nálam ez egyáltalán nem mérce. Most azért ítélném el mert kívánt? hülye azért nem vagyok... 25/F
2/17 anonim válasza:
nem attól lesz valaki jó barátnő hogy pár nap után lefekszik e velem és nem attól lesz valaki értékelhetetlen hogy nem fekszik le....
egy nőnél az elsö pár oercben kiderül hogy mennyire értékes így ha már összejövök vele akkor onnantol akármit csinál ugyanolyan értékes lesz nekem, mint az elején azért
mert én szeretem megismerni azt akivel megosztom az életemet... és ha megismerem akkor tudom hogy mire jó és ha ezek után összejövök vele akkor tul nagyot nem fogok csalódni sem benne
3/17 anonim válasza:
az eddig leghosszabb kapcsolatomban első randin már egymásba gabalyodtunk.
5/17 anonim válasza:
Igen. Volt már olyan tartós kapcsolatom ami szexel indult majd több évig tartott. f.
6/17 anonim válasza:
Igen, ha nem csinálta másokkal ezt túl gyakran a múltban.
7/17 anonim válasza:
Én az első randin lefeküdtem a barátommal és azóta is együtt vagyunk, ez nem jelent semmit. Szerintem, ha egy férfi igazán akar egy nőt, akkor nem azon fog múlni a kapcsolat, hogy mikor fekszenek le először.
8/17 anonim válasza:
csak ha jó volt, vagy ha gazdag!
9/17 Sunshinedoll válasza:
Sose értettem azokat a palikat, akik ezen kiakadtak. Most konkrétan az a bajod, hogy lefeküdt veled? Ha annyira zavar, miért dugtad meg egyáltalán? :D Lol.
10/17 anonim válasza:
Az életemet is odaadnám egy ilyen nőnek. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!