Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudok többé szeretni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok többé szeretni?

Figyelt kérdés

Volt egy nagy csalódásom. Azóta úgy érzem teljesen kiüresedtem és nem vagyok képes bízni senkiben.

Próbálok nem járni senkivel, de akkor rám tör a magány..

Igazából, már nagyon vágyom egy olyan szerelemre, ami tényleg olyan hogy nem kell egymás előtt szégyellni semmit, szexuálisan és lelkileg is megértjük egymást. De úgy érzem ez lehetetlen. Vagy külsőleg nem jön be az akivel lehetne, vagy fordítva. Tudom ez gáz, de nekem számít a külső, én is sokat sportolok azért elvárom hogy a társam is.

Viszont, azt érzem ilyen lelkiállapotban a tökéletes mellett is elmennék. Mit tegyek hogy visszajöjjön a bizalmam a férfiak felé?

2015. szept. 14. 21:28
 1/2 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Értem miről beszélsz, csak annyit kell megértetned magaddal, h minden ember más. Szóval ne a férfiaktól legyél bizalmatlan, hanem bizonyos egyénekkel szemben.
2015. szept. 14. 21:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Átérzem, mert jelenleg én is így érzem.

A bizalmam nekem is igen csak megingott a férfiakkal szemben.

2015. szept. 14. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!