Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivan ha már soha többé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan ha már soha többé nemfogok úgy szeretni senkit mint őt?

Figyelt kérdés
szóval félévet voltunk együtt, eleinte minden jó volt.. a második felébe már csak kihasznált.. tegnap szakítottunk, és azt hiszem ez volt az utolsó, mert épp eleget szenvedtem miatta, nagyon fájt megtenni, lehet el sem tudom majd felejteni,mert volt hogy 3 hónapig külön voltunk és én még utána is ugyanúgy szerettem, volt más barátom de nem tudtam úgy szeretni mint őt.. és rájöttem hogy igazából én még sosem voltam igazán szerelmes másba, amikor azt hittem hogy igen, csak belé. de őt nagyon megszerettem.. és nemtudom elképzelni mással az életem.. a világ leghelyesebb leg aranyosabb pasijára sem cserélném le soha.. fogok valaha még valakit így szeretni mint őt?
2013. júl. 24. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Mivan ha már soha többé nemfogok úgy szeretni senkit mint őt?

Akkor szomorú lesz az életed.

Fogok valaha még valakit így szeretni mint őt?

Nem vagyunk jósok! Köszi.

2013. júl. 24. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Fogsz. Talán még jobban is :)

[link]

2013. júl. 24. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Most én is így érzek.De már éreztem így régebben is tehát szerintem igen fogsz tudni ha találsz egy hasonlóan különleges valakit aki érdekel. Remélem találkozunk vele
2013. júl. 24. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen fogsz találni mást ilyenkor mindenki úgy érzi hogy sosem talál jobbat, de fogsz találni, senki sem pótolhatatlan.
2013. júl. 24. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!