Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy soha többé nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy soha többé nem tudok szeretni senkit?

Figyelt kérdés

Az ex-barátommal körülbelül 5 hónapja szakítottunk. Több mint két évig voltunk együtt, de a kapcsolatunk tönkrement. Szünetet tartottunk, de ez idő alatt kavart lányokkal, majd összejött a barátnőmmel. Nagyon rosszul esett, úgy éreztem nem tudok továbblépni, de nagy nehezen sikerült. Teljesen kiábrándultam belőle és úgy érzem hogy már nincsenek érzelmeim. Elérte a célját, sikerült engem tönkretennie (ezt inkább nem részletezem). Próbáltam már új kapcsolatokat kialakítani de úgy érzem hogy nem vonzódok a pasikhoz. Csalódások jöttek egymás után és már tényleg úgy érzem hogy nem tudok "szeretni". Oké, tudom hogy vannak kivételek, vannak normális pasik stb. de eggyel sem sikerült eddig "találkoznom". Lehet azzal jönni hogy milyen "fiatal" vagyok de attól még ugyan olyan ember vagyok, és lehetnek gondjaim, érzéseim.

17/L

2013. aug. 21. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
biztos jön majd olyan akit tudsz szeretni.
2013. aug. 21. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
ezt csak most gondolod így!
2013. aug. 21. 22:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Megértelek, bár én fiú vagyok, de nekem is volt nem egy hosszú kapcsolatom ami tönkre ment.... Utána én is úgy éreztem, hogy nincsenek érzéseim, akárhogy akartam nem tudtam mosolyogni. Csak idő kell hozzá. Elég érzékeny lehetsz, úgyhogy azt hiszem, nagyjából két év a teljes javulás időtartama. 1 év múlva próbálkozz a fiúkkal :) sok szerencsét!
2013. aug. 21. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen lehetséges. Hasonló cipőben járok, úgyhogy azt tanácsolom, hogy ne erőltesd a dolgot. Abból jó nem sül ki. Valakivel csak azért legyél együtt, hogy ne legyél egyedül. Inkább várd ki, míg valaki olyan jön, akivel természetesen jönnek a dolgok, nem csak ilyen izzadtságszagú erőltetett valami. Na Őt tudod majd szeretni.
2013. aug. 21. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Oké hogy görények voltak, de te egyébként megadtál mindent neki?
2013. aug. 23. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!