Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az hogy nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy nem tudok senkit sem szeretni? Mármint. Fél éve má nincs barátom. Közben persze voltak kisebb kapcsolatok, flörtök. És mondják h szép vagyok meg minden, de nem hsizem el, mert akkor lenne vkim.

Figyelt kérdés

Igazából sokan vannak akiknek tetszek, meg minden. De valójában nekem ők nem olyanok. Persze nem a külsőt nézem, hanem inkábba belsőt, mert sztem az sokkal fontosabb.Két éve nagyon szerelmes voltam vkibe, de ő nagyon megalázott és azt mondta h csúnya vagyok stb. és ezáltal az önbizalmamat nagyon lerombolta. Közben volt még1 fiú aki igazából szeretett, és a legjobb barátom volt is eközben.. de neki mindig nemet mondtam. És mostmár bánom ezt a dolgot,hog ymindig vissazutasítottam..Ebben a fiúban minden megvolt. kedves volt, megértő. és hát helyes is..és még mindig nem értem hogy mért utasítottam őt vissza mindig.

Azóta őt szeretem.. és mást nemtudok szeretni.

Talán ez azoka hogy nem találok mást,mert még minidg őt szeretem??

2009. jan. 3. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább az, hogy belelovaltad magad, hogy őt szereted. Ahogy ki tudsz törni ebből a körből - ami persze lehet nehéz, mert egy ideállal 1 pasi sem tud versenyezni - lehetsz szerelmes.
2009. jan. 3. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán igen... próbálj meg megnyugodni valahogy :) én azt nem tudom, hogy köv. Hozzászóló csak segítenek majd :)
2009. jan. 3. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem sincs 1éve pasim, mégse izgulok, a flörtökből kiderül, hogy vonzó vagy, és néha könnyebb is szinglinek lenni...majd úgyis lesz valami ne aggódj.
2009. jan. 3. 22:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is írhattam volna a kérdést..

Ha van rá lehetőséged keresd meg. Ha nincs akkor meg reménykedj, hogy egyszer találsz valakit aki lehet olyan jó/jobb, mit Ő. Én is ezt teszem.

2009. okt. 25. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!