Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudják ezek a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudják ezek a lányok értékelni az intimitást a férjükkel az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

Nem erkölcscsőszködni akarok, egyszerűen csak érdekel, hogy akinek volt 50 partnere, az hogy a viharba tudja értékelni mondjuk a férjét? Tehát valószínű volt nagyobb farkú, nagyobb szexuális tudású, izmosabb, jobban kinéző, macsósabb kisugárzású, stb srácokkal nem egy nem kettővel, aztán ilyenkor a férje nem csak egy ilyen "beérem vele,

mostmár ideje lenyugodni és racionálisabb, biztonságosabb életet élni" jellegű tagként funkcionál? El nem bírom képzelni ilyen jellegű lányok mikor megmaradnak egy "rendes srác" mellett a 10 évnyi kalandozás után,az alap tisztelet mellett valódi vonzalmat is éreznek, meg szerelmet, meg hasonlókat. Nekem ez porig rombolná az önbizalmam, ha egy ilyen figuraként tartana számon az asszony, másokat ez nem zavar? Vagy ennyire szarik mindenki mindenre, mert felszínes?

2022. ápr. 17. 22:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit a balekról..(te nevezted így)

Ő egy régi vágású ember,ugyanakkor büszke is..azért vagyok szerencsés mert ő tényleg becsületes,dolgos ember,nem iszik,nem dohányzik és elfogadta,hogy van egy lányom... kívülről tipikus magas, jóképű, kigyúrt pasi (3gyerek mellett már nincs idő gyúrni,de még mindig jó pasi)

Belül meg egy kis falusi gyerek...mikor kérdeztem mit eszik rajtam,azt mondta annyi ri..nc kihasználta,hogy,ha a következő nem szólja le,ha rozzant biciklivel megy az első randira azt elveszi feleségül 🙂 munkás szállón lakott amúgy...megjegyzem úgy léptünk be a dologba,H lesz,ami lesz,de ne dug...nk félre, szóljunk ha egyikünk megunta vagy akármi.tiszteljuk egymást annyira,hogy nem fertőzzük meg a másikat.. ekkor meséltem a múltamról,mert féltem attól, hogy olyan lesz a munkatársa,aki ismer stb...és úgy is lett..volt,aki le..anc...tt,de azt mondta őt nem érdekli milyen voltam,most ne hozzak rá szégyent...

2022. ápr. 18. 00:02
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van kérdező! Érdekes, az életben sokkal bántóbbak velem a lányok, mint amit szerintem megérdemelnék. Most pedig a hármastól sokkal jobbat kaptam, mint amit a gonosz válaszaimra érdemeltem volna és ez elgondolkodtatott.

Nem azt szeretném, hogy ájuljanak el tőlem, csak hogy tekintsenek embernek. Most valaki olyantól kaptam ezt meg, aki a legrosszabbat látta belőlem. Ezt is fel kell dolgoznom.

2022. ápr. 18. 00:08
 23/30 anonim ***** válasza:
24%
Az mondjuk alap, hogy magas kigyúrt, jóképű, tökéletes isten. De ha igaz az, hogy te nem vettél részt a csúnyák bántalmazásában, akkor ez ellen sem lehet kifogás. Én is szépet választanék, ha ember lennék.
2022. ápr. 18. 00:12
 24/30 anonim ***** válasza:
31%

Én nem haragszom szégyen vagy nem ez is én vagyok,nem tudom megmásítani..talán ezért leszek jobb anya... már most sulykolom a 12éves lányomba,hogy diszkóba majd nem iszunk, igyál itthon,aztán feküdj le egyedül...nem fekszünk le mindenkivel,aki tetszik...és a betegségek...és a szerelmed nem biztos hogy nem fogja zavarni,ha ő az 50.

Szóval ez van,ezt én magam tettem magammal!Templomba járok,de nem lettem tisztább,viszont megbántam,elfogadtam és hűséges lettem,megbecsülöm a férjemet,hisz mellette lettem az aki,egy jobb ember,anya és feleség!

2022. ápr. 18. 00:13
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Alap tökéletes?Ő is fingik 🤣és még mindig nem érted...nekem is eljött az igazi a felső polcról 🙂neked is elfog!És évek teltek el, már pocakos,negyvenes sexy apuka!Az előzőt ex is nagyon szerettem akkor 100éve,aki magamra hagyott ő kicsi volt és fogatlan 🙂A ferjemnél talán az is közrejátszott hogy nem ide való,messze van a családja és neki is jól esett, hogy szeretve van.. jó éjt!És ne ás el minden nőt!Valakinek te vagy az álom pasi! Amúgy dettó ilyen vízöntő a férjem, nehéz volt átjutnom a falakon...az exnő mindent vitt,tönkre volt nagyon...mint mondtam nem akart ő szerelmes lenni,se kapcsolatot,de az idő döntött helyettünk,megismertük és megszerettük egymást!
2022. ápr. 18. 00:22
 26/30 A kérdező kommentje:

23, és 24: Szerintem mindketten jó emberek vagytok, egyikőtök se gyötörje magát. Annyi tetűláda ember vigyorog az utcákon,vagy teszi a nagyot, ha ők nem gyötrik magukat, akor szerintem nektek aztán tényleg semmi okotok rá, úgyhogy kérlek ne! :)

Egyebként, 23as, ne valami szutyok ostoba kis luvnya döntse el hogy te ki vagy. Ember vagy,és nyugodtan reagáld ezt az elméddel szemben, ha rossz gondolat van: "És akkor mivan? Na? Ésaztán? Ez van kész, tehetnek egy szívességet, nyalják meg a talpam ha ilyen köcsögök, leszarom" Persze ne gyűlölettel, csak kis jogos haraggal. De tényleg, kik ők? :D

Akik bántották? Valami istenek? Istenek a fenéket, 1bites szerencsétlenek. Le merem fogadni magasabb szellemi szinten vagy náluk, csak egy kis önelfogadás kellene, meg önszeretet, jóindulat magad felé, aztán nem lenne itt semmi gond :) Érdemes lenne új alapokra helyezni az élet nevű játékot, magamat látom benned pár évvel ezelőtt, azért nagy szívügyem ezeket megírni neked. Mai napig van bennem egy kis félelem, mint a kiírt kérdésemből is láttad, de már sokkal jobban elvagyok magammal, meg ha kedvesen reagálnak azonnal hajlok a jó iranyába. És így nem szenvedés minden nap, mint régen volt. Nem egyszerű, de muszáj, saját magadért megtenned hogy kibékülsz magaddal, a külvilágra meg teszel egy szűrőt, és a félelmeidből pedig annyit hagysz neg amennyi még abban segít, hogy mások ne tudjanak megszívatni. De se több se kevesebb nem kell belőle, uralnia azért nem kell az életedet :) Engedd el azt a szerencsétlen bandát, akik a fejedben járnak és rossz kedvet okoznak. Gondolj arra mennyi remek ember is van a világon, igyekezz te jó fej lenni, meg velük kapcsolatot létesíteni, szarházaiknak meg bocsáss meg, tanultál belőle, arra jó volt tanulópénznek nem? láttad milyen ha ótvarféreg valaki , annál jobbam fogod értékelni a jót, meg te is annál kevésbé vagy felszínes hogy ezt láttad, de mostmár engedd el :) Csak ügyesen. Előtted az élet.

2022. ápr. 18. 00:35
 27/30 anonim ***** válasza:
Néha előjön,pl az ilyen kerdeseknél magamra ismerek🤫😥de azóta hosszú évek teltek el, már nem bárokban futok össze ezekkel,hanem az óvodában...változtak ők is én is... tulajdonképpen ennyi! Köszönöm a kedves szavakat és jó éjszakát!Kívánom hogy olyan Boldogok legyetek,amilyet megérdemeltek!
2022. ápr. 18. 00:41
 28/30 A kérdező kommentje:

Jó éjszakát, neked is a legjobbakat! :)

Kedves szavakat meg simán megérdemled, és ember is vagy,ezt sose feledd, méghozzá a jobbak közül való. Tökös voltál, túléltél mindent, legyél hát büszke magadra, és merj felengedni azok felé akik szeretni akarnak, és merj nemet mondani a köcsögöknek akik bántani :)

2022. ápr. 18. 00:57
 29/30 anonim ***** válasza:
24%
Azért vagyok vele,mert ő a legjobb,nem azért,mert rá kellett fanyalodni.Ritkán vagyok szerelmes,a szexet szeretem,de nem mindenki ért hozzá.A ferjemmel egyeznek az igényeink,okos,dolgos,jól néz ki,számíthatok rá.Inkább egyedül,mint olyannal,aki nem tud dugni és csak visszahúz.Sokan tudják milyen voltam fiatalkoromban,mégis lenek velem.
2022. ápr. 18. 09:57
 30/30 anonim ***** válasza:
73%

Úgy gondolom, hogy egy normális lelkületű ember (nő vagy férfi egyaránt) nem számokkal van együtt, hanem emberrel. Az, hogy kinek hány partnere volt az annyira másodlagos. Én nőként nem sok férfival voltam, de két partnerem is bőven húsz feletti számot mondott úgy, hogy huszonévesek vagyunk, szóval nyilván rövid idő alatt szedte ezt össze.

Egyáltalán nem érdekelt. Mert nem az számít, hogy milyen volt vagy kivel volt, hanem hogy most milyen. Hogy velem milyen. Hogy most az én testem/lelkem/intellektusom az ami kell neki, és nem a tízzel ezelőtti nőé.

Normális esetben ebből egyik fél sem csinál kérdést, pláne nem annyira, hogy ezen lovagoljon valaki egy párkapcsolatban. A bizonytalanság megmérgezi az egész kapcsolatot, és baromi romboló ha csak azt kapja a partnerétől a másik, hogy bezzeg az xy tuti jobb volt stb. Holott nem. Nekem volt 4 éves kapcsolatom is, mégis eszem ágában se volt összehansonlítani vele egyik későbbi partnerem se, de még csak eszembe se jut soha az illető. Az idő telik, az emberek változnak. Nem tudom milyen lelkisérültnek kell ahhoz lenni, hogy valaki ennyire ne tudja elengedni azt, hogy a partnere milyen életet élt előtte.

2022. ápr. 18. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!