Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindent meg kapot felnőtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent meg kapot felnőtt értelmes nők miért dobják férre a múltat? Csalják meg a férjüket.Ez alatt mindent értek: értékelés, szeretet,szex mindent is! És utánna esedeznek, hogy hibát követtek el! Mi áll a háttérben?

Figyelt kérdés
Ilyen hibát elkövetett nők válaszát várnám.

tegnap 13:45
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
83%
Pont azért amiért a férfiak is megteszik ugyanezt. A többiek már kifejtették.
tegnap 15:34
 12/32 A kérdező kommentje:
9/ olvasd el légyszi amit írtam a 8/ nak
tegnap 15:36
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Lényeg ha nem is szuper a kapcsolat de annyira van jó, hogy a nőnek nincs komoly oka hűtlen lenni, csak esetleg túl nagy a kísértés.

A kérdező nyilván arra gondol hogy aki szereti a pasiját és elfogadható a kapcsolat, ott minek hűtlenek akik utánna megbánják. Azokat hagyjuk akik nem bánják, nincs lelki ismeret, az más. Engem is érdekel miért nem inkább hűségesek mint utólag tönkremenni lelkileg a bűntudattól és a pasit is tönkre tenni, kapcsolatot bemocskolva. Egyezerűen ellen kéne állni, esetleg többet önkielégíteni akár műpénisszel, mert akkor a kísértés elviselhetőbbre csökken. Pasi vagyok de amint megoldom magamnak mindjárt nem érzem elfogadhatónak a megcsalást, csak amíg kanos az ember addig tűnik nem nagy dolognak. Mondhatják hogy aki érzelemből lép félre.. de a maszturbálás után akkoris kisebb a kísértés mert a hormonok lenyugodnak, tapasztalat, akik iránt érzéseim vannak, emberileg és nőileg is esetem, maszti után sokkal kisebb a vágyam még egy csókra is. Tehát aki hűtlen az lusta maszturbálni gyakrabban, mert akkor, nekem legalábbis sokkal könnyebb ellenállnom, pedig érzelmes vagyok sok szeretettel, tehát nem csak testi a kísértés, érzelmi is van.

tegnap 15:37
 14/32 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy fő ok hogy nem veszik komolyan azt hogy a kísértés fokozatosan idővel óriásira nőhet, akár másodpercek alatt is, és barátkoznak ölelés simogatás odabújás, iszogatás, összegabalyodott tánc, aztán addig nő a vonzalom ezek közben hogy minimum csók lesz ebből. Vagyis addig szórakoznak az "ez még belefér", ez még nem megcsalás, egyre jobban közelebb kerülni más pasikhoz, de a kísértés idővel extrém nagyra nő, de ez a nő vagy pasi hibája mert mi a francért játszik a tűzzel, mit kell fogdosni egymást, összebújva táncolni, lehet egymás mellett táncolni simogatás és odabújás nélkül is.

Ja hogy szeretetre izgalomra vágyik a nő, MÁS pasiktók is!? Addig nyaliznak egymásnak hízelegve amíg csók nem lesz vagy szex. Jaj csak barát, aztán részegen, vagy józanon, gyenge pillanat jön és a csak barát már meg is csókolta, a nő ha elgyengül egy másodpercre és tudatosan direkt hagyja a csókot akkor ugrott a hűséges kapcsolat, és én nem akarok egy könnyűvérűvel együtt lenni aki elárul, mert hűséget igért amiben a csók fontos, mert az érzelmeket de a megcsalást is szimbolizálja.

tegnap 15:48
 15/32 anonim ***** válasza:
Ilyen megalázást én nem tűrnék el, ha egyszer megvolt, akkor megteszi majd még egyszer.
tegnap 16:05
 16/32 A kérdező kommentje:
13/ legrealisabban látod a dolgokat az életben
tegnap 16:16
 17/32 A kérdező kommentje:
15/ valós helyzetben kíváncsi lennék mit tennél ahol kicsi gyerekek vannak átéltetek mindent együtt szomorúságot, boldogságot jóban rosszban
tegnap 16:23
 18/32 A kérdező kommentje:
11/ az én ismeretségi körében több nő tette ezt mind férfi,de ez csak én vagyok
tegnap 16:24
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Bipoláris nőként mondom, hogy ha valaki hűséges akar maradni, akkor hűséges marad.
tegnap 16:29
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

#14 hát igen, csak amikor már ott tartunk hogy ezt a szitut nem veszi komolyan a nő, akkor már régen ott vagyunk aminek a vége ahhoz vezet, hogy úgyis megcsalás lesz. Mert végülis valamelyest szándékosan nem veszi komolyan. Illetve ez is önismereti hiba, mert nincs annyi önreflexió ahol már felismeri a nő hogy ennek vagy annak nem kellene beleférjen, amikor mással van kapcsolatban. Amúgy igen, vannak ilyenek akik csak az izgalom miatt csinálják, hát úgy látszik ez nekik így megéri, meg is érdemlik akkor. Figyelned kell ezek szerint még arra is, hogy ez is meglegyen még az x éves kapcsolatban is, mert igénylik. Még ez is a te hibád lesz mert ők ilyenkor nem nyitják ki a szájukat hogy legalább próbálkozz vagy valami.

#13 jó meglátások, csak ez nem arról szól hogy a nő lusta maszturbálni vagy nem lusta, hanem könnyebben kerülnek ilyen szituba ahol megfelelő önismeret hiányában megcsalás a vége, mert - nem akarok általánosítani, de - természetükből adódóan ilyenek, amikor abban a pillanatban nem nézik a nagy egész képet, hogy miért is nem kellene csak sodródni az árral, hogy mi az amit kockáztatnak ezzel, és nem éri meg eldobni a rendes párkapcsolatot. Mi meg könnyen mondjuk hogy kiverjük és utána x ideig nem gondolunk ilyesmire, de ez a nőknél egyáltalán nem így működik. Feljebb aki hiányolta a férfi verziót is, annak azt mondom hogy ugyanez a szitu, csak ők többnyire a farkuk után mennek, ilyenkor onnan is az önreflexió hiányzik, csak teljesen máshogy jutunk el oda, mint ahogy a nőknél megy ez.

tegnap 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!