Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindent meg kapot felnőtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent meg kapot felnőtt értelmes nők miért dobják férre a múltat? Csalják meg a férjüket.Ez alatt mindent értek: értékelés, szeretet,szex mindent is! És utánna esedeznek, hogy hibát követtek el! Mi áll a háttérben?

Figyelt kérdés
Ilyen hibát elkövetett nők válaszát várnám.

tegnap 13:45
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
73%
Én az ilyen hibát elkövető férfiak válaszát (is) várnám
tegnap 13:49
 2/27 anonim ***** válasza:
86%

- Mert unják az életük.

- Mert alapjáraton is ribbancok.

- Mert nincsenek kielégülve.

Stb.

(Bocsánatért meg azért esedeznek, mert nem akarják a biztos hátteret elveszíteni, de egy normális férfi nem bocsát meg egy ilyen után.)

tegnap 13:49
 3/27 anonim ***** válasza:
59%
#2 kihagytad hogy: "Mert már nem érzik a zsíros, vastag pénzkötegek illatát"
tegnap 14:04
 4/27 anonim ***** válasza:
#3 Tényleg.
tegnap 14:17
 5/27 anonim ***** válasza:

2-es pont ahogy mondod.

Tapasztalat.

tegnap 14:24
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kérdezed meg az illetőt aki ezt tette? Lehet, hogy az ő szemében mégsem kapott meg mindent úgy, mint ahogy állítod.

Másik opció, ha érzelmileg 0. Akkor meg fejed tetejére is állhatsz akár, mert nincs benne szégyenérzet, így nem is érti mi a rossz benne, ha megcsal.

tegnap 14:40
 7/27 A kérdező kommentje:
Jeleze légyszi aki választ adott,hogy nő
tegnap 14:45
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Igy van ahogy a 6-os válaszoló írja. Az,hogy kivülről úgy tűnik mintha megkapott volna mindent még egyáltalán nem jelenti azt,hogy ez így is van.

Egyébként meg szerintem nagyon kevés pár van ahol ilyen tökéletes a boldogság amit írsz. A "mindent megkapás" ugyanis még egyáltalán nem hozza ezt magával.

+ egy hosszú kapcsolatba betörhet egy olyan izgalmas vonzalom amit a másik féllel már nem tud megélni. Persze, el lehet ezt kerülni, lehet ebből barátság, de általában csak simán belesodródnak a férfiak/nők egy-egy iylen kapcsolatba olyan módon,hogy azt gondolják az elején egyszerűen csak jól érzi magát a másikkal és ez még nem baj.

tegnap 14:46
 9/27 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagyok nő, és lehet hogy nem lesz népszerű válasz, azért is válaszolok férfiként mert nem hiszem hogy lesz olyan nő aki ezt válaszolná... de az a tapasztalat, hogy azért mert önismeret nulla, önreflexió zéró. Illetve mert a nők többnyire pillanatnyi érzelmi hullámokon működő emberek, na ehhez kéne többek között egy minőségi önismeret, hogy ne ez alapján döntsenek az adott pillanatban. Többnyire ezért csak a tettük után fogják fel hogy mit is követtek el. Nyilván vannak akik szándékosan teszik, és tudják hogy miért nem boldogok a kapcsolatukban, vagy talán még azt sem, csak egyszerűen nem boldogak, ezért nem érdekli őket a következmény. De akik normális kapcsolatban teszik ezt, utána megbánva, bocsánatért esedezve, hát arra a fent leírt magyarázat a válasz.
tegnap 15:21
 10/27 A kérdező kommentje:
8/nincs tökéletes boldogság! De tiszteletnek kellene lenni! Ha nem jó amiben élek akkor próbálom megbeszélni meg tettem, süket fülekre találtam és mégis ő tovább ment mint helyre hoztuk volna,most meg beismeri a hibáit most már helyre hozható a részéről eddig nem volt az! Érdekes míg akartam ,hogy helyre jöjjön ő nem akarta,megtette a legrosszabbat most már helyre hozható. Érdekesek a nők
tegnap 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!