Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, az izmosabb férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az izmosabb férfi testnek van valami, akármi előnye a szexben?

Figyelt kérdés
pl izmos nagy széles váll
tegnapelőtt 06:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
46%
#16 szűz vagyok ezért kérdem. de volt már hogy rám feküd a nő a melkasomra. hát nem zavart. nem gondoltam hogy a nőket igen
tegnapelőtt 12:45
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Versenyúszó voltam, az izomzatom hosszú távú nagy terheléshez szokott, könnyedén tartottam magam a csaj fölött, sőt egy szex társas alkalmával egy feladatnál fekvőtámaszban kellett dugnom emlékszem 50-et könnyedén megcsináltam jó élmény volt mai napig emlékszem. Mikor abbahagytam éz zavart, hogy nem vagyok már izmos elkezdtem konfitetembe járni toltam a porokat mint süket a csengőt, fel szedtem pár hülye picsát vele, de már a csaj fölött lenni is kimerítő volt, hiába nyomtam fekve 100 kilót, alig tudtam felhúzni a saját testem, állóképességem nulla. Aztán betegség miatt minden "izom" leszaladt rólam, meghíztam. Elkezdtem futni és kondiparkba járni, na ez olyan izomzatot adott amivel nem gond megtartani magam pedig ruhában semmi izom nem látszik rajtam, de erősebbnek érzem magam mint korábban. Bár a csajok észre sem vesznek, de megértem ezt is, külsőségek.
tegnapelőtt 14:19
 23/31 anonim ***** válasza:
52%

21

Nem kell bocsánatot kérni vagy magyarázkodni, nincs hülye kérdés.

Valakinek a mellkasára feküdni az más, mint a szex. Egyébként ha vki a mellkasomra tenné a fejét, akkor egy idő után tuti nehéz lenne. (Nő vagyok.)

tegnapelőtt 14:42
 24/31 anonim ***** válasza:

#21 a női és férfi testfelépítés más.

Egy átlagos férfi nehezebb sokkal, mint egy átlagos nő. Valamint a nőknek más a fizikumuk.

Te elbírsz egy átlag nőt, fordűtva nincs így.

Ennek nincs igazából köze ahhoz, hogy szűz vagy, azért ezt illene tudni...

tegnapelőtt 16:36
 25/31 anonim ***** válasza:
a nő is elbírja, ez csak ilyen gagyi áldozati duma. ha nem tetszik nekik az más. de ez a duma, hogy a felső testem rá engedem ő össze törik:) eleget offoltam a kérdést köszi mindenkinek.
tegnapelőtt 16:42
 26/31 anonim ***** válasza:
#25 igen, az én párom nagydarab, izmos, magas férfi. Én pici vagyok. Persze, hogy nem bírom el. Dehát nem minden férfi izmos és magas, aki nem ilyen, el tudom képzelni, hogy nem érti
tegnapelőtt 16:47
 27/31 anonim ***** válasza:
persze. rá tud húzni a farkára, mivel hogy simán elbír :D
tegnapelőtt 18:18
 28/31 anonim ***** válasza:
23%
Minnél izmosabb valaki annál kevesebb ideig bírja, sokkal lelőbb kifárad, elkezd savasodni. Igaz rövid távon erősebb.
tegnap 14:50
 29/31 anonim ***** válasza:
Igen pl nem tohonya hájas valszeg és könnyebben mozog
tegnap 22:37
 30/31 anonim ***** válasza:
#28 az ilyen butaságokat kíváncsi lennék, milyen emberek írják... Gondolom olyan férfiak, akik irigykednek az izmos férfiakra :D
tegnap 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!