Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az izmosabb férfi testnek van valami, akármi előnye a szexben?
Figyelt kérdés
pl izmos nagy széles válltegnapelőtt 06:25
21/31 anonim 

válasza:

#16 szűz vagyok ezért kérdem. de volt már hogy rám feküd a nő a melkasomra. hát nem zavart. nem gondoltam hogy a nőket igen
22/31 anonim 

válasza:

Versenyúszó voltam, az izomzatom hosszú távú nagy terheléshez szokott, könnyedén tartottam magam a csaj fölött, sőt egy szex társas alkalmával egy feladatnál fekvőtámaszban kellett dugnom emlékszem 50-et könnyedén megcsináltam jó élmény volt mai napig emlékszem. Mikor abbahagytam éz zavart, hogy nem vagyok már izmos elkezdtem konfitetembe járni toltam a porokat mint süket a csengőt, fel szedtem pár hülye picsát vele, de már a csaj fölött lenni is kimerítő volt, hiába nyomtam fekve 100 kilót, alig tudtam felhúzni a saját testem, állóképességem nulla. Aztán betegség miatt minden "izom" leszaladt rólam, meghíztam. Elkezdtem futni és kondiparkba járni, na ez olyan izomzatot adott amivel nem gond megtartani magam pedig ruhában semmi izom nem látszik rajtam, de erősebbnek érzem magam mint korábban. Bár a csajok észre sem vesznek, de megértem ezt is, külsőségek.
23/31 anonim 

válasza:

21
Nem kell bocsánatot kérni vagy magyarázkodni, nincs hülye kérdés.
Valakinek a mellkasára feküdni az más, mint a szex. Egyébként ha vki a mellkasomra tenné a fejét, akkor egy idő után tuti nehéz lenne. (Nő vagyok.)
24/31 anonim 

válasza:

#21 a női és férfi testfelépítés más.
Egy átlagos férfi nehezebb sokkal, mint egy átlagos nő. Valamint a nőknek más a fizikumuk.
Te elbírsz egy átlag nőt, fordűtva nincs így.
Ennek nincs igazából köze ahhoz, hogy szűz vagy, azért ezt illene tudni...
25/31 anonim 

válasza:

a nő is elbírja, ez csak ilyen gagyi áldozati duma. ha nem tetszik nekik az más. de ez a duma, hogy a felső testem rá engedem ő össze törik:) eleget offoltam a kérdést köszi mindenkinek.
26/31 anonim 

válasza:

#25 igen, az én párom nagydarab, izmos, magas férfi. Én pici vagyok. Persze, hogy nem bírom el. Dehát nem minden férfi izmos és magas, aki nem ilyen, el tudom képzelni, hogy nem érti
27/31 anonim 

válasza:

persze. rá tud húzni a farkára, mivel hogy simán elbír :D
28/31 anonim 

válasza:

Minnél izmosabb valaki annál kevesebb ideig bírja, sokkal lelőbb kifárad, elkezd savasodni. Igaz rövid távon erősebb.
29/31 anonim 

válasza:

Igen pl nem tohonya hájas valszeg és könnyebben mozog
30/31 anonim 

válasza:

#28 az ilyen butaságokat kíváncsi lennék, milyen emberek írják... Gondolom olyan férfiak, akik irigykednek az izmos férfiakra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!