Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az izmosabb férfi testnek van valami, akármi előnye a szexben?
Figyelt kérdés
pl izmos nagy széles válltegnapelőtt 06:25
11/31 anonim 

válasza:

de ti miről beszéltek? nem súly emelés lesz. szimplán plank tartás, és még annál is könnyebb mert a nő alatta van. izom se kell ahhoz hogy az jól menjen. 15 éves takonyként is a pálicka karjaimal is elképesztően jó voltam. a misszi pózról beszéltek? csak mert ahhoz nem kell izom se csak gyakorolni a planket
12/31 anonim 

válasza:

Már önmagában az előny, hogy ilyen alkatú pasikra tudok felizgulni. Imádom megfogni az izmos vállukat, bicepszüket, mellizmukat, én nem izmos pasival már nem is lennék, egyszerűen csak ez izgat fel. Amúgy persze szexben is jobb az állóképességük, erősebbek stb. Most ez olyan, minthogy férfiaknál is sok van, akit a vékony nők izgatnak, akkor egy kövér nő lehetne akármilyen az ágyban, fel se fog állni rá…
13/31 anonim 

válasza:

erre most csak nők írjanak, és nem annak kiadók akik tudják mi a tuti. most tényleg olyan nagy tragédia ha misziben rád engedi a teljes súlyát? vékony pasiknál. nem 200 kg-nál
14/31 anonim 

válasza:

11, 13
Gondolom ugyanaz vagy.
Nekem volt pasim, aki eleinte nem tudta megtartani magát misszionáriusban. Aztán belejött. Nyilván izmosabb lett. De volt ellenkező eset is, eleinte nagyon jól tudta magát tartani, aztán hormonkezelés miatt egyre kevésbé...
15/31 anonim 

válasza:

"most tényleg olyan nagy tragédia ha misziben rád engedi a teljes súlyát?"
Hát nem nagy öröm.
16/31 anonim 

válasza:

#13 hogyne lenne tragédia... Egy vékony pasi is nehéz. Már az is gáz, hogy feltetted a kérdést, normális pasi nem nehezedik a nőre. Szerencsére ilyennel nem is találkoztam.
17/31 anonim 

válasza:

Amúgy nem csak missziben kell gondolkodni. De pl engem izgat, amikor a pasi ide-oda pakolgat az ágyban. Ahhoz is kell erő pl.
18/31 anonim 

válasza:

17
Engem mondjuk soha nem pakolgattak szex közben (vagyis de, de ez a szex szó szinonimája ebben az esetben :) ). Nem is vágyom rá. De tényleg jó, ha egy férfi erős, izmos, meg tudja magát tartani bármilyen helyzetben. Kitartást is ad.
19/31 anonim 

válasza:

Neked mindegy hogy egy 50 kg-s csinos csajjal dugsz, vagy egy 70 kg-s dagadttal? Na ugye...
20/31 anonim 

válasza:

Ha erő is van benne nem csak esztétika akkor előnyt jelent Nyílván
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!