Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, az izmosabb férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az izmosabb férfi testnek van valami, akármi előnye a szexben?

Figyelt kérdés
pl izmos nagy széles váll
tegnapelőtt 06:25
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%
Hogyne lenne előnye, hogy erős a férfi :D nem is értem, mi ez a kérdés.
tegnapelőtt 07:20
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Elég egyértelmű.
tegnapelőtt 07:27
 3/31 anonim ***** válasza:
61%
Igazából az előnye annyi hogy vizuálisan jól néz ki. Ettől függetlenül korántsem biztos hogy tovább bírja vagy jobban csinálja mint az aki átlagos alkatú.
tegnapelőtt 07:44
 4/31 anonim ***** válasza:
88%
Hát kell az izomzat ahhoz, hogy megtartsa magát pl. misszionáriusban...
tegnapelőtt 07:54
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom akinek nagyobb az izomzat, ugyanúgy nagyobb súlyt is tart szex közben, semmivel sem fogja tovább bírni mint más, itt max 5-10 percekről beszélünk ami valljuk be elenyésző. Mondom úgy hogy egy kettő izmos kigyúrt férfival volt dolgom. Kinézetre persze jó volt meg élmény volt simogatni a testét de ezzel itt le is zárul a dolog ha a szívünkre tesszük a kezünket.
tegnapelőtt 08:07
 6/31 anonim ***** válasza:
87%

#5 nagyobb súlyt kell megtartani...

Edesistenem.

Akkor elmondom, ha nagyobb a súlya, de megcsinál 30 fekvőt, mert edz és IZMOS, az könnyebben megtartja magát, mint aki könnyebb, de izom semmi és fekvőből ha 5-öt megcsinál.

Mert erősebb!!

tegnapelőtt 08:12
 7/31 anonim ***** válasza:
57%

5

Hát én már párszor leírtam, senki nem hiszi el, de az én fiaim úgy rohadt izmosak, hogy vékonyak hozzá. Illetve az egyik tényleg baromi vékony, a másik kicsit kevésbé. A magasságukat-súlyukat ill. testzsír százalékukat le sem írom, mert le leszek hülyézve. :) Genetika. Meg falmászás.

tegnapelőtt 08:13
 8/31 anonim ***** válasza:

Edesistenem...

Ezzel minden így van, például egy rakéta kilövés, minél messzebbre jusson annál több üzemanyag kell, de annak súlya van így hogy azt is vinnie kell mégtöbb üzemanyag kell aminek megint súlya van amihez mégtöbb üzemanyag kell stb stb.

Így van ez az emberi testtel is. Semmivel sem fogja jobban bírni egy izmos kigyúrt mint aki nem az.

De le tudod tesztelni tartson ki egy kigyúrt oldalra 20 kilót míg egy nem kigyúrt öt kilót. Mérd az időt, hidd el nem sok különbséget fogsz időben tapasztalni meddig tudják megtartani.

tegnapelőtt 08:17
 9/31 anonim ***** válasza:
De ezzel én ezt le is zártam, természetesen neked van igazad. További szép napot. 🙂
tegnapelőtt 08:18
 10/31 anonim ***** válasza:

#8 de ha valaki a 20 kg-ot addig tudja tartani, mint a másik az 5 kg-ot, akkor az előbbi erősebb.

Adj a gyengébbnek 20 kg-ot a kezébe, az negyedannyi ideig sem fogja bírni, mint az erősebb. Ez elég hülye példa volt... Megint.

tegnapelőtt 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!