Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Izmosabb fiúk! Ti milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izmosabb fiúk! Ti milyen lányokat szeretek?

Figyelt kérdés
Inkább a vékonyabb lányokat, akikre ha ráültök össze törnek vagy ha ők lovagolnak rajtatok és túl gyorsak eltörik a csípőjük, mert olyan vékonyak vagy inkább a kicsit teltebb lányokat (mert általában a vékony lányok cicababák persze TISZTELET A KIVÉTELNEK! Ahogy a fiúknál is a legtöbb vékony srác páwa. Persze itt is TISZTELET A KIVÉTELNEK! )

2016. máj. 7. 20:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Vékonyakat szeretem.
2016. máj. 7. 20:31
 2/16 anonim ***** válasza:
érdekesen fogalmazol egyébként a normális lányokat külsőre meg a kicsit sportosabb akin gömbölyödnek a dolgok de egyébként lehet kicsit duci is a gond akkor van ha már hurkák fekszenek a hasán és ha még erre feszülős pólót vesz :)
2016. máj. 7. 20:40
 3/16 anonim ***** válasza:
Vékony vagy picit teltebb de se nem pálcika se nem dagi kettő között! 21/f
2016. máj. 7. 20:41
 4/16 anonim ***** válasza:
vékony sportos
2016. máj. 7. 20:46
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
A kicsit teltebb, husisabb csajok jönnek be , nem kis sikerrel :-)
2016. máj. 7. 20:56
 6/16 anonim ***** válasza:
Saját magamon is a kerek izmokat szeretem, nincs ez másképp ez a nokben sem, csak ott a kerek mell, es fenék az ami bejön.
2016. máj. 7. 20:57
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Te baromira frusztrált lehetsz a súlyod miatt...:(
2016. máj. 7. 21:06
 8/16 anonim ***** válasza:
Ennyi hülyeséget rég olvastam egy kérdésben. Na meg mintha ez a két véglet lenne csak.. Na de téged sem az eszedért fognak szeretni.
2016. máj. 7. 21:23
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fogyjál le... akkor több önbizalmad lesz, és talán a pasik is észreveszik ezt.
2016. máj. 7. 21:39
 10/16 ferdzso83 válasza:
ugyan az mint a lányoknál fordított esetben... sportosabb az etalon, vagy ha lehet inkább vékony mint duci, de komoly párválasztás esetén nem szempont. ha nem szélsőségesen duci vagy vékony, nem számít
2016. máj. 7. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!