Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izmosabb fiúk! Ti milyen lányokat szeretek?
Figyelt kérdés
Inkább a vékonyabb lányokat, akikre ha ráültök össze törnek vagy ha ők lovagolnak rajtatok és túl gyorsak eltörik a csípőjük, mert olyan vékonyak vagy inkább a kicsit teltebb lányokat (mert általában a vékony lányok cicababák persze TISZTELET A KIVÉTELNEK! Ahogy a fiúknál is a legtöbb vékony srác páwa. Persze itt is TISZTELET A KIVÉTELNEK! )2016. máj. 7. 20:29
11/16 anonim válasza:
Szerintem ok is ugyanugy a sportosabb lanyoka szeretik ha magambol indulok ki, en is elegge fitt vagyok es nekem is az izmos pasik tetszenek:) 17L
12/16 anonim válasza:
Az átlagosakat szeretem, vagy annál kicsit alacsonyabbakat, de picit ducibbak is lehetnek. velük jól lehet szórakozni, könnyű felkapni őket, "súlyzózni" velük, vagy fejre is lehet állítani őket, forgatni őket összevissza, nagyon imádom az ilyesmit.
13/16 anonim válasza:
Az izmosabb lányok jönnek be.
Vékony derék, nagy fenék.
A nagyon vékonyak nem jönnek be.
15/16 anonim válasza:
inkább a kettö közti átmenet a nyerő! szép kerek mellek formás popsi és az sem zavar ha van néhány plusz kilo rajta:) de ha olyan a hozzá állása nem feltétlen dönt az ember külső alapján! ha egy nő fel tud izgatni nyert ügye van! Szoval erre a kérdésre nem lehet átfogo választ adni!
16/16 anonim válasza:
elég komoly hogy számodra csak beteg női test létezik.
a betegesen sovány amit vázolsz,meg a lusta hájas.
a legjobban a sportos testalkat testszik,vékony derék,izmos fenék,formás lábak,kerek vállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!