Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha csak halogatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha csak halogatja a találkozást, akkor illedelmesen rákérdezhetek, hogy mik a szándékai, csak írogatni szeretne, vagy mi a helyzet most ezzel?

Figyelt kérdés

tegnap 20:01
 1/5 anonim válasza:
Az az igazsag hogy magambol indulok ki, és ha én halogatom a talalkozasokat akkor azzal általában arra utalok hogy nem annyira erdekel a srac. Hogyha aztan se veszi a lapot akkor tisztan megirom neki. Lehet nála is ez a helyzet, persze sok minden befolyasolja ezt. Abbol nem lesz semmi baj ha rakerdezel.
tegnap 20:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Persze, értem én hogy ez is egy jel lehet, de szerintem egy picit fairebb akkor már nyíltan közölni, ha nyilván mások a szándékaink.. akkor azt mondod, ha nem a halál f@szára küldöm el, hanem illedelmes keretek között nem gáz rákérdezni, hogy neki most mi a célja ezzel a beszélgetéssel?

tegnap 20:18
 3/5 anonim válasza:
Nem gáz.
tegnap 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá ha ettől megnyugszol. De ha olvasol a sorok közt picit akkor látod, hogy valószínűleg egyirányú az érdeklődésed. Ha őt is érdekelnéd akkor kerítene alkalmat a találkozásra és felhozná a témát, nem csak neked kellene utána menni.
tegnap 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem az, mert akár a beszélgetés során, a kérdésedre kapott válasz után elmondhatod, hogy neked viszont fontos lenne a személyes találkozás. S akkor adsz neki esélyt arra hogy változtasson és magadnak pedig esélyt arra, hogy ne fecsérelj több időt.
tegnap 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!