Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel egy nap 4-szer szexeltünk, és a 4. aktus után este már nem annyira "kívántam", nem tudtam teljes mértékben felizgulni rá. Normális ez a helyzet?
Figyelt kérdés
ma 14:53
4/6 anonim válasza:
4 Szex után már teljesen üres az ondóhólyag. Egyébként eléggé kamu kérdésnek tűnik. mert napi 5 az már nem szokványos. Nemhogy annak örülnél, hogy 4x ment. Másnak még a 2 is nehezen, a 3. csak nagyon kiéhezve megy. Azért a szex az nem önkielégítés. Abból is 10 körül a maximum, de úgy, hogy mindegyik után egyre gyengébb az erekció. Nem veszed észre, ha kézzel vered, mert nem kell sehová sem beerőltetni. Pedig punciba puhán már egyre nehezebb betenni. Mindenki elfárad 1x. A terljesítő képességek között van szórás, de nem mindegy az sem, hogy az a 4 egyenként hány perces menet volt.
5/6 anonim válasza:
Fixen kamu kérdés… napi 4x?? Persze Pityu, én meg papa vagyok!
6/6 anonim válasza:
Az én barátomat 1 alkalommal tudtam eddig rávenni a 4-re is, szegény az utolsónál már teljesen ki volt purcanva (az igazat bevallva én is, soha többet nem forszíroztam a dolgot). Az mondjuk igaz, hogy mi hosszabb alkalmak hívei vagyunk, lehet hogy több lehetséges, ha gyorsabb az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!