Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hét múlva lesz egy hónapja, hogy együtt vagyunk a barátnőmmel és erre az alkalomra tervezünk lefeküdni egymással. A helyzet az, hogy nem tudom pontosan milyen méretű gumit vegyek?
Egy hét múlva lesz egy hónapja, hogy együtt vagyunk a barátnőmmel és erre az alkalomra tervezünk lefeküdni egymással. A helyzet az, hogy nem tudom pontosan milyen méretű gumit vegyek, ha magamnak állítom fel a farkam akkor a körmérete 14,5-14,7 cm ez a MY.SIZE 69 óvszernek felel meg annak is a felsőhatára vagy a MISTER SIZE 69.MY.SIZE 69 óvszert vettem és úgy illik a farkamra mint sebész kezére a sebész kesztyű. A probléma az, hogy a haverom azt mondta kicsit nagyobbat kell venni mert szex közben erősebb az erekcio így a pénisz is nagyobb mint amikor masztizunk és magunknak állítjuk fel. Nem tudom ez mennyire igaz? Tényleg nagyobbnak tűnik szopás közben a farkam de nem akarok szex közben szabócentivel meg tolómérővel bohóckodni baromi amatőrnek tűnnék, viszont ha haveromnak van igaza akkor ez a méret ami már így határértéken van túl szűk lesz.
Tehát a kérdés tényleg nagyobb a pénisz szex közben mint maszti közben és hogyan válasszam ki a gumi méretét hadjak rá pár mm-t??
Legjobb lenne ha olyanok írnának akinek van saját tapasztalata.
Szia! Mivel - meg ne sértődj - nem extrémen átlagon felüli a méreted, gyakorlatilag bármelyik jó lesz rád, amit egy DM-polcon megtalálsz. Amire érdemes lehet figyelni, az a vastagság, illetve a bevonatok rajta.
Magam részéről a Durex Feelthint javaslom. Nevéhez méltóan tényleg vékony, kényelmes. És ha már ott vagy, biztos, ami biztos vegyél síkosítót is. Hajrá!
31F
Pontosan, bármelyik jó lesz (nyúlik).
De amúgy veszel 2-3 méretből 1-1 3db-osat és kitapasztalod. Az első sex után úgyis minden nap, második nap fogtok, szal nem fog pocsékba menni nyugi. :D
"hogyan válasszam ki a gumi méretét hadjak rá pár mm-t??"
Kérdező az a típus akit az 1 milliméterrel kisebb gumi is elviselhetetlenül szorít.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Hát először én is standard mérettel próbálkoztam(52,56) de borzalmasan szorított. Hazafele beugrottam egy szexboltba és kikérdeztem az eladót, hogy mit ajánl ill hogy lehet hogy az 56mm átmérővel rendelkező gumi szorít. A dobozon feltüntetett "átmérő" amolyan névleges átmérő csupán és nem a kör átmérője szerint számolnak hanem (X/2)*0,9 ahol X=a pénisz körmérete így az 56 mm "átmérőjű" gumi 12,5cm körméretű péniszre jó ami több mint 2cm kisebb mint az én méretem.
A síkosító jó ötlet vettem egy tubussal.
Picikét vegyél!
Nincs annál cikibb mint amikor leesik rólad mert azt hitted hogy nagy van, közben meg mini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!