Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, férfiak! Volt olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, férfiak! Volt olyan, hogy egy lány nem tetszett, de maga a helyzet mégis elég izgató volt ahhoz, hogy lefeküdjetek vele?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 16:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

Lányként mondom, hogy van ilyen, mert én is kerültem már ilyen helyzetbe. Mármint hogy csak azért feküdt le velem, mert eléggé felizgattam, de egyébként egyáltalán nem vonzódott hozzám.

Nem kérek privátot

tegnapelőtt 16:43
 2/13 anonim válasza:
41%
Nem volt ilyen helyzetem, de benne lennék.
tegnapelőtt 16:44
 3/13 anonim ***** válasza:
94%

Nem vagyok rá büszke, de volt. 2011 kornyeke, tinder. Jobbra húztam egy képről is nagyon magas, nem különösebben szép lányt (én viszonylag alacsony férfi vagyok)

Azonnal kb jött vissza a lajk, két óra múlva találkoztunk, kivettem egy szobát a nyugatinal. Eloben se volt szegény lány különösképpen az esetem, kb egy fejjel magasabb volt pl. Mégis egy tok jó estet töltöttünk együtt, rengeteget szexeltunk. Azóta nem beszéltünk :)

tegnapelőtt 16:44
 4/13 anonim ***** válasza:
43%
Még nem volt, de őszintén szólva nem igazán tudnám azt elképzelni, hogy tud annyira izgató lenni egy helyzet, ami kiegészíti a lány iránt érzett vonzalom hiányát.:/
tegnapelőtt 16:47
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Igen volt de még így se volt szex!
tegnapelőtt 16:49
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem volt még ilyen.
tegnapelőtt 17:01
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Több eset is volt, amikor lefeküdhettem volna olyan lányokkal, akik nem tetszettek, de nem tettem meg csak azért, hogy egy jót vagy rosszat élvezzek. Lehet, hogy emiatt kihagytam pár numerát vagy szopást, de azokban a helyzetekben úgy éreztem, hogy kellene az optikai vonzerő is.
tegnapelőtt 17:40
 8/13 anonim ***** válasza:
62%
Volt hogy lehetett volna valami, de mivel nem tetszet a lány ezért annyira nem érdekelt hogy még azt se akartam volna vele. Inkább kive.rtem otthon valami jo csajra 😁
tegnapelőtt 18:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, ekkor feküdtem le egy elméletileg leszbikus csajjal, aki jobarátom is volt egyben. 🫣🥴
tegnapelőtt 19:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Van, de utána le is tiltjuk.
tegnapelőtt 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!