Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, volt már olyan helyzet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan helyzet, amikor munkaügyben kettesben maradtatok egy férfival egy kis időre és vártátok, hogy kezdeményezzen? Akik ilyenben nem vennenének részt, mi az a határ, jel, ami még nem zaklatás?

Figyelt kérdés
Meséljetek!

ma 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pasi vagyok és az ügyintéző csaj korombeli volt. Nagyon jól néz ki. 30as mint én. Hát nem arra figyeltem mit mond. Na.
ma 20:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Jött egy ügyfél.

Az a típusú férfi, aki nem kifejezetten sportos, nem kifejezetten jóképű, nem kifejezetten trendi öltözetű, de amikor beült elém a székbe, rám nézett és megszólalt... hát nem sokkal rá benedvesedett a bugyim.

Sajnos nem kezdett ki velem, bár nagyon mélyreható, kutakodó tekintettel nézett rám, de még csak a szeme sem rebbent.

Aznap este vele álmodtam, és masztiztam egyet vele.

Eltelt vagy 2 hónap, amikor cseng a hivatali teló: Ő volt az, ezer közül megismertem a hangját. halk, határozott, olyan aki tudja hogy mit akar.

Elvitte véletlenül(?) a tollamat, és szeretné visszaadni.

Hát nekem nem hiányzik, észre sem vettem hogy eltűnt - hozza be, eddig dolgozom.

Nem hozza be, menjek érte én, és egy vacsora közben ideadja.

Majdnem felvisítottam örömömben!Aztán vacsora, pezsgő, beszélgetés, ágy, szerető. 3 évig tartott. Szép volt, nagyon szép.

A Covid közénk állt.

ma 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!