Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek kettesben nyaralni a munkatársatokkal?
Figyelt kérdés
Egy hosszú hétvégére hívott el a Balatonra. Mivel egyikünknek sincs párkapcsolata, felmerült bennem, mi van, ha szexelni (is) akarna. Munkán kívül is sokat beszélgetünk, elmesélte, hogy egy korábbi munkahelyén hány kolléganőjével, felettesével, beosztottjával feküdt le. Sokszor beszél arról, hogy szeretne barátnőt találni, de nem megy neki, mióta pár éve vége lett egy komoly kapcsolatának. Nem arra gondolok, hogy én lennék az a barátnő, viszont az felmerült bennem, hogy pár pohár bor után bepróbálkozna. A költségek miatt egy szobáról volt szó (mindketten spórolunk). Más lehetőségem nem lesz nyaralni idén, ezért egyébként szívesen elmennék. Nem szeretném, hogy egy esetleges lekoptatás miatt megsértődjön, és ez kihasson a munkánkra. Ti mit tennétek? Vagy én látok bele sokat a szituba?
Már most februárban ráfeszülsz a nyári progikra, sztem engedd el, hogy ezen kattogsz, majd jön rugo nélkül.
2020. febr. 11. 21:15
3/21 anonim válasza:
Azért gumit vigyél
2020. febr. 11. 21:17
4/21 anonim válasza:
Egyértelmű hogy csak dugni akar. Ezért is mondta hogy hány nőt megdugott a munkahelyein ... És most te vagy a soron. Ne aggódj, nem gondolsz bele többet, hiszen úgy sem lesz ez több mint 1 éjszakás kaland
2020. febr. 11. 21:18
5/21 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2020. febr. 11. 21:24
6/21 anonim válasza:
Biztos lehetsz benne, hogy be fog próbálkozni.
2020. febr. 11. 21:26
7/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
#2 Nem én feszülök rá, ő szeretne szállást foglalni, mert szerinte elfogynak hétvégére a jó helyek, és dönteni kéne. Gyakorlatilag 1 hónapja kérdezgeti, hogy mi lesz.
5# 20-as éveink végén vagyunk.
2020. febr. 11. 21:33
8/21 anonim válasza:
Egy Balcsis spórolós nyaralás az ára hogy széttedd a lábad. Kicsit gondolkodj már el. Legyen inkább tartásod és idén inkább spórolj, hogy jövőre ne másra legyél utalva hogy elmehess egyet nyaralni.
2020. febr. 11. 21:33
9/21 A kérdező kommentje:
#8 Nem volt szó a lábam széttevéséről, pont arra irányul a kérdés, hogy én nem lennék benne semmiben. Azt szeretném elkerülni, hogy le kelljen koptatni, és emiatt a munkahelyen konfliktus legyen.
A spórolás egyébként még több évig fog tartani, mivel lakásra kellene, és tudjuk milyenek az ingatlanárak.
2020. febr. 11. 21:44
10/21 Noren1989 válasza:
Jólvan, akkor mondom a realitásokat.
Lefoglalja a szállást, szépen elkezd udvarolgatni /pontosan így, ahogy eddig is tette/.
Várja a csodát, ha te meg leszel akkora májer, hogy elmész vele, ott simán levarr/erőszakoskodik/zsarolni próbál bármivel, esete válogatja.
Most mondd meg, miért nem tudod egyszerűen lekoptatni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!