Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire tartjátok lelombozóna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartjátok lelombozónak a striákat?

Figyelt kérdés
Sokat fogytam, és a hasamon, melleimen, karomon vannak striák, elég sok. Már nem lilák, teljesen kifehéredtek, kipróbáltam több krémet is, de ahogy az várható volt, nem segítettek. Jelenleg jobban érzem magam, magabiztosabb vagyok (legalábbis ruhában...) és vonzónak is titulálnak, de az ismerkedéstől tartózkodom, mert kínosnak érzem, félek attól, hogy meztelenül elmenne tőlem a kedve a férfiaknak... titeket mennyire zavar? Volt már rá példa, hogy ezért ábrándultatok ki egy nőből?
ma 10:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
de egyébként kérdező, ennek ellenére egészen biztos, hogy nem aggódnék a helyedben. (még mindig 10-es vagyok) ha nem hazudsz túl nagyot az öltözködéseddel, akkor a férfi nagyjából tisztában lesz vele, hogy mire számítson és nem fogja különösebb csalódás érni. (nyilván lesz, amit kicsit másképp képzelt, de nem olyan nagy dolog, hogy a pillanat hevében, amikor tépitek le egymásról a ruhát, zavarni kezdje őt)
ma 11:47
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
ma 11:48
 13/19 Suetonius ***** válasza:
persze, mert az örökölhető pajzsmirigyproblémákat és az ebből fakadó túlsúlyt könnyű elkerülni :D
ma 11:55
 14/19 anonim ***** válasza:
#13 háromszor annyi az elhízott ember, mint a nyolcvanas években. biztos mind pajzsmirigybeteg, aki amúgy tökre odafigyel az életmódjára, hát persze.
ma 12:02
 15/19 Suetonius ***** válasza:
És te tudod látatlanban, hogy a kérdező melyik csoportba tartozik? Ezt a képességedet irigylem.
ma 12:09
 16/19 anonim ***** válasza:

#15 a testsúlyt tartani sokkal-sokkal kisebb feladat, mint lefogyni. aki képes komoly túlsúlyt leadni, az képes lett volna a súlyát tartani.

ami a kérdést olvasó többi embert illeti, látatlanban legalább 90 % (de inkább 95 %) esélye van, hogy nem betegség az elhízás elsődleges

oka.

egyébként pedig hiába toporzékolsz. akinek nem tetszik az elhízás és annak külső nyomai, az nem fog veled ismerkedni, akár betegség miatt van az elhízás, akár nem.

ma 12:34
 17/19 Suetonius ***** válasza:

És másodszor is túl messzemenő következtetést vontál le túl kevés infó alapján.

Férfi vagyok és átlagos testalkatú. :)

ma 13:04
 18/19 anonim ***** válasza:
#17 ez esetben különösen meglepő, hogy miért érint ennyire érzékenyen a dolog, de nem számít, amiket leírtam, azokon szemernyit sem változtat.
ma 13:54
 19/19 Suetonius ***** válasza:

Messzemenő következtetés vol. 3

Nem érint érzékenyen, csak szeretem ellenpontozni a dolgokat, főleg ha valaki valamit nagyon fekete-fehéren lát.

ma 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!