Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire tartjátok lelombozóna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartjátok lelombozónak a striákat?

Figyelt kérdés
Sokat fogytam, és a hasamon, melleimen, karomon vannak striák, elég sok. Már nem lilák, teljesen kifehéredtek, kipróbáltam több krémet is, de ahogy az várható volt, nem segítettek. Jelenleg jobban érzem magam, magabiztosabb vagyok (legalábbis ruhában...) és vonzónak is titulálnak, de az ismerkedéstől tartózkodom, mert kínosnak érzem, félek attól, hogy meztelenül elmenne tőlem a kedve a férfiaknak... titeket mennyire zavar? Volt már rá példa, hogy ezért ábrándultatok ki egy nőből?
ma 10:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmnek van, engem egyáltalán nem zavar.
ma 10:12
 2/19 anonim ***** válasza:
66%
Semennyire. Csodálatos vagy úgy, ahogy vagy!🫶❤️ F
ma 10:13
 3/19 anonim ***** válasza:
71%
Személy szerint engem egyáltalán nem zavar, és ezért egy nőből sem ábrándultam ki a múltban, szóval azt tanácsolom, legyél magabiztos, a számodra is megfelelő férfit ez nem fogja zavarni. :)
ma 10:14
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavar.
ma 10:30
 5/19 anonim ***** válasza:
37%
Szívesen véleményezek.
ma 10:38
 6/19 anonim ***** válasza:
71%
Olyan nincs, hogy valakin nincs hiba. A stria, az pont az az apró tökéletlenség, ami egy nőt sokkal vonzóbbá tud tenni!
ma 11:00
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire
ma 11:13
 8/19 Suetonius ***** válasza:
100%
Csatlakozom, semennyire.
ma 11:19
 9/19 anonim ***** válasza:

"Csodálatos vagy úgy, ahogy vagy!"

fogalmad sincs, hogy néz ki, de azért csodálatos vagy, persze. mekkorákat hazudnak az emberek

ma 11:34
 10/19 anonim ***** válasza:

"Mennyire tartjátok lelombozónak a striákat?"

én őszinte leszek: kis mennyiségben semennyire, nagy mennyiségben eléggé.

meg persze nagyon nem mindegy, hogy mondjuk a terhesség elkerülhetetlen velejárója volt-e, vagy csak egy elhízás a semmiből.

becsülöm, aki sokat tudott fogyni, de ettől még nagyon meglátszik a bőrön, és nem csak striák, hanem az egész lógós és megereszkedett, nagyon nem olyan, mint hízás előtt.

ez is egy dolog a sok közül, ami miatt először is el kéne kerülni az elhízást.

ma 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!