Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nő nem kezdeményezi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő nem kezdeményezi soha, hogy szexeljünk az lelombozó? De ha szexelni akarok sohasem mond nemet.

Figyelt kérdés
Bármiben benne van amit szeretnék. Az arcára, szájába mindig megengedi, hogy élvezzek ha akarok. Anált lehet nem engedné, azt nem kértem tőle. De amit kértem srmmire nem mondott nemet. Ha szabadban tó parton akartam megdugni abban is benne volt. Imád szopni. Nem undorodik a spermától. Bárhovaélvezhetek. De ő soha sem kezdeményezi, hogy dugjunk. Titeket ez zavarna?
tegnapelőtt 23:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ilyen a személyisége. Nekem semmi bajom nem lenne ezzel.
tegnapelőtt 23:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel, hogy mást mi zavarna???? Nem az a lényeg, hogy téged zavar-e? Istenem... Persze, mástól kérdezd meg, hogy lelombozó e :D
tegnap 00:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz még ha bármikor bármelyik kivánságodat rendesen teljesiti? Ideális partner. A kifogásod csak azt jelzi, hogy keresed mibe tudsz belekötni. Tudod, egyszerübb dolog ha a sapkaviselésére hivatkozol B+!
tegnap 00:27
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Teljesíti a kötelességét azaz használhatod kedvedre nem fáj feje .

De neked még is az a bajod hogy nem kezdeményez .. gratulálok

Pedig ügyes szolga lelkű szub a csaj ..

Tudod vannak nők akiket használhatsz

Vannak akiknek kedvet kell csinálni

Vannak azok akiknél el kell érni hogy Ő Akarjon kívánjon

És vannak azok akik kezdeményeznek

A leírtak alapján a te nőd első kategória

Más még azé sír mert. Nem akar dugni az asszony elutasíto

Mondom a pasiknak soha semmi nem jó

N31

tegnap 00:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt ilyen kapcsolatom. Mikor próbáltam vele erről beszélni, akkor mondta hogy majd ekkor meg majd akkor fog kezdeményezni . Változás nem lett. Aztán úgy 3 havonta kértem tőle, hogy változzon ez, mert nekem így nem jó. Mindig kifogás jött, meg hárítás. Mondván én mindig lenyomom őt, ezért nem kezdeményez. A lenyomás nem fizikailag értendő.

A vége az lett, hogy időről időre bejelentette vágyát a szexre. Ez a jobbik eset volt. Legtöbbször csak szemrehányta, hogy már X ideje nem volt megdugva.

tegnap 01:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az sokkal rosszabb lenne, ha nem is akarna szexelni, mint a férjes asszonyok nagy része egy idő után...
tegnap 04:35
 7/12 anonim ***** válasza:
43%

4-es nő!

Azért ezt így nem állítanám,mert nem teljesen igaz,hogy "nekünk pasiknak semmi nem jó!"

Szingli pasiként én néha napján olyan nővel szoktam hancúrozni,hogy hiába kezdeményezek én mindig,az esetek 90%-ában elutasít,ellök,lerúg,mint lázas gyerek a takarót!

A maradik 10%-ban hajlandó,engedi,s jól fogadja a közeledésemet!

Tehát egy ilyen nőért,amilyen pl a kérdezőnek van,igen,bármit megtennék akár!

Főleg,ha teltebb,érettebb az adott nő.

Pedig én nagyon gyengéd,finom,s bármikor kezdeményező pasi vagyok!

Sok nő szerint is,akikkel beszélek,szinte minden nő ilyen pasira vágyna,amilyen én is vagyok,viszont valahogy mégsem szeretne egyik sem testi kapcsolatba lépni velem.

Node kérdem én: Addig hogy tudnák meg a hölgyek,milyen vagyok az ágyban,s mit,s hogyan tudok adni,amíg ugymond nem is szeretnének "letesztelni"!

Itt gyorsan hozzáteszem,aki eddig volt velem,ha őszinték voltak...

Ha nem,akkor mind hazudott,amit nem hiszek azért,mert közülük többel személyes kapcsolatot is ápoltunk,van,akivel azóta is...

Szóval azt mondták,hogy jó velem a sex minden formája!

Bocsánat,hogy hosszúlére engedtem a mondanivalómat,de ez kijött most belölem!

Egy szingli pasi

tegnap 05:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Szex Bana akkor! Szubmisszív nő, ilyen egy igazi odaadó, alázható alárendelt nő. Én ilyet keresek te meg rinyalsz, ertetlenkedsz ezen. Azt csinálsz vele amit akarsz! Ha nem kell neked add át nekem, én tudnék vele mit csinálni!
tegnap 06:23
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen nő nincsen.

Kamu kérdés!

tegnap 06:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez inkább csak dicsekvés.
tegnap 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!